UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації про роботу
  3. Все про роботу
  4. Успішний бізнес
  5. Український проект “Працюю на перемогу” для підтримки підприємців

Український проект “Працюю на перемогу” для підтримки підприємців

12.04.2022 355Автор: Лоліта Платошкіна
Український проект “Працюю на перемогу” для підтримки підприємців

Український проект “Працюю на перемогу” для підтримки підприємців

12.04.2022     355Автор: 

Під час війни запустилось багато цікавих проектів та стартапів, що націлені на підтримку українців будь-якої сфери діяльності та прошарку. Окрема увага приділена й тим, хто має власний бізнес, стартап - підприємцям. Адже виходячи з того, що воєнний час наклав свої фільтри на внутрішні економічні та соціальні процеси, український малий та середній бізнес стали максимально вразливими, а де-які з них зовсім призупинили свою діяльність. З цією метою в мережі з’явився новий проект під назвою «Працюю на перемогу».

«Працюю на перемогу» - має на меті залучити фінансову підтримку від іноземних та українських громадян, компаній і організацій для малого та середнього бізнесу України, який працює в нових реаліях - умовах війни. Українські та закордонні донори зможуть зробити благодійне пожертвування для підтримки будь-якого українського підприємства.

Проект схожий більше на сервіс донатів, де зробити благодійний внесок може кожний охочий за допомогою сервісу PayPal або підтримати на розрахунковий рахунок картки Visa Mastercard.

Збереження бізнесу, сплата податків та виплата заробітної плати співробітникам —  підтримає економіку нашої країни та надасть їй ресурс для продовження боротьби.

Як отримати підтримку для малого та середнього бізнесу у воєнний час

Щоб долучитися до проекту та отримати підтримку власного бізнесу необхідно долучитися до проекту та заповнити власні дані:

  1. Заповнити власну інформацію (ПІБ, Область, населений пункт).
  2. Розказати власну історію (декілька слів про те, як працюєте ви та бізнес під час війни).
  3. Підготувати ваше фото та фото команди за роботою чи в офісі та приєднати до історії.
  4. Додати дані про компанію: електронну адресу, номер телефону, сторінки в Фейсбук та Інстаграм, посилання на сайт, номер банківської карти для зарахування з України, ЄДРПОУ, пошту свого PayPal з-за кордону, на які хочеш отримувати донати, бажану, що потрібно зібрати.
  5. Після чого ваше підприємство з’явиться на ресурсі. Перевірте уважно вказану вами інформацію після публікації.
  6. Щоб підтримати бізнес підприємців, достатньо натиснути кнопку Підтримати та взяти реквізити для переведення грошей. 

Керівники проекту повідомляють, що кожна історія буде перекладена англійською для розповсюдження у Європі та світі. У майбутньому планується, що команда розробників додасть розумний алгоритм порядку відображення історій на сайті та фільтри пошуку за інтересами.

Також нагадуємо, що для підтримки підприємців та бізнесу Урядом в Україні були спрощені та внесені необхідні зміни щодо нарахування, обчислення та сплачування ЄСВ під час воєнного стану.

Тож, якщо хочете, щоб вашу компанію підтримали в цей важкий час за кордоном, заявіть про неї, розкажіть історію вашого стартапу та отримайте міцну підтримку від всієї світової спільноти однодумців. Долучайтесь до українського проекту “Працюю на перемогу”.

Яку ще можна отримати соціальну допомогу під час війни від держави читайте в блозі.

Читайте також

  • Як стати дата-аналітиком і чим він займається22 грудень, 2023

    Пропонуємо вам познайомитися з перспективною сучасною професією, яка допомагає компаніям приймати рішення на основі даних, а не інтуїтивно.

  • Новорічні знижки на сайт Jobs.ua22 грудень, 2023

    Jobs.ua хоче привітати вас з наступаючим Новим 2024 роком і порадувати новорічними святковими знижками!

  • Як спорт сприяє кар'єрі21 грудень, 2023

    Спостереження доводять, що спортивні люди витривалі та цілеспрямовані, саме тому вони віддадуть перевагу при прийомі на роботу співробітникам, які мають в інтересах спорт. А психологи стверджують, що заняття спортом не лише сприяють фізичному здоров’ю, а й поліпшенню душевного та психологічного стану. Пропонуємо і вам ознайомитись із цими очевидними фактами в цій статті на Jobs.ua і віддати перевагу фізичним вправам.

  • Як правильно написати лист-пояснення19 грудень, 2023

    Скласти лист-пояснення про власну відсутність на робочому місці чи порушення певних робочих режимів не так уже і складно. Обов’язково скористайтесь зазначеними в цій статті порадами.


↑ Вгору