UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Декрет / лікарняний

Декрет / лікарняний

запитання до юриста по декрету і тривалості лікарняного листа

Останні питання юристу:

Ірина (12 березень 2011)

Шановний Олег Ігоровичу У мене таке питання, я приватний підприємець і фактично здійснюю підприємницьку діяльність та отримую допомогу по догляду за дитиною до 3-х років, дитині 1рік та 7 місяців. Мій чоловік працює в органах прокуратури і планує у квітні взяти відпустку по догляду за дитиною до 3-х років. Згідно з графіком щорічних відпусток йому відпустку повинні надати у жовтні місяці. У мене такі питання: 1. які документи необхідно надати моєму чоловіку про те, що я як приватний підприємець приступила до роботи? 2. чи може мій чоловік взяти щорічну чергову відпустку з подальшим виходом у «декрет»? Чи може він це просити однією заявою? 3. чи зарахується до його спеціального стажу строк перебування у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років? 4. Яку суму допомоги бути отримувати мій чоловік? Заздалегідь дякую.

Переглянути відповідь

Александра ( 3 березень 2011)

Здравствуйте! Помогите пожалуйста ! хочу подать в суд на собес. За недоплату детского пособия Знаю ,что процесс нужно начинать с заявления в сам собес. Помогите ,пожалуйста, его сформулировать основываясь на закон и прожиточные минимумы и нормы. Ребёнок родился 31 марта 2009г. Вот привожу пример образца заявления, которое было актуально в 2008г Стоит ли менять цифры Или что-то добавить? Управление труда и соцзащиты населения ИК Керченского городского Совета 98300, г. Керчь, ул. Кирова, 5 _______________________________________, ________________________________________ З А Я В Л Е Н И Е Я, ____________________________________, мать ___________________________ -___________________________________, ______________________________________ года рождения, прошу сделать перерасчет и доплату пособия по уходу за ребенком до 3-х лет до уровня прожиточного минимума, установленного для детей до 6 лет с момента назначения указанного пособия до достижения ребенком 3-х лет. Прошу сделать перерасчет и доплату пособия при рождении ребенка, до уровня 22,6 прожиточных минимумов для детей до 6 лет установленных на момент рождения моего (моей) ___________________________ г. _______________ г. __________________ Заранее благодарна за помощь!

Переглянути відповідь
← CtrlCtrl →
57 з 114

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору