UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Інше

Інше

інші запитання юристу, що не увійшли до основного рубрикатора розділу

Останні питання юристу:

Юра (13 вересень 2010)

Все почалось з того що 5 березня пішов з дому та до теперішнього часу не повернувся мій батько. Спочатку моя сестра подала його на розшук але потім десь 2 неділі назад працівники міліції сказали що відкливають справу по вбивстві батька, головною підозрюваною є мати так як має психічну хворобу, її миліція відправила в лікарню, поки вона там знаходиться на мене надійшла заява по статті 173 . В судді я привів свідка що в тому місці я навіть не знаходився, а за день до того я хотів написати заявау на моральний ущерб але участковий сказав що непамятає де ї заява та фамілію тої жінки але я сказав що взяв копію протокола, участковий почав розпитувати мене про мою професію та коли я сказав що давайте я всеж таки напишу заяву в нього як він сказав немає часу. тепер вони говорять що я кілька місяців тому побив якогось хлопця і він не писав заяви під тиском фізичної розправи. Всі мої знайомі говорять що це чиста підстава, Доречі під час обшуку дома було 8 співробітнипків міліції та лише 2 поняті - це по закону взірвали підлогу але не відновили її, переорали город, забрали на експертизу персональний компаютер хоть на той час в мене на ньому стояв інший жосткий диск і наскільки я розумію то повинні були брати лише його. що мені в цьому випадку треба робити.

Переглянути відповідь
← CtrlCtrl →
163 з 298

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору