UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Інше

Інше

інші запитання юристу, що не увійшли до основного рубрикатора розділу

Останні питання юристу:

Юлія (19 травень 2015)

Я студентка п\'ятого курсу Кіровоградського деражавного педагогічного університету. Навчаюсь на денній формі навчання, на бюджетній основі. Мене цікавить питання щодо розподілу. Вступаючи на перший та п\'ятий крус я підписувала угоду, в якій сказано, що я зобов\'язана відпрацювати не менше трьох років після закінчення навчання. Але Кабінетом Міністрів України з метою приведення чинних нормативно-правових актів у відповідність до законодавства та у зв’язку з втратою чинності частини другої статті 52 Закону України «Про освіту» прийнято постанову від 15 квітня 2015 року № 216 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 серпня 1996 р. № 992». Із Порядку працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, підготовка яких здійснювалась за державним замовленням, виключено пункт 8, яким було передбачено, що випускники, які уклали угоду з вищим навчальним закладом після зарахування на навчання, повинні відпрацювати за місцем призначення не менше трьох років. Дія зазначеного Порядку тепер поширюється тільки на осіб, що навчаються за спеціальностями медичного профілю. Чи повинна я відпрацьовувати три роки? І чи має право університет направляти мене на відпрцювання, чи вимагати у мене довідку про самостійне працевлаштування. Завчасно дякую.

Переглянути відповідь

Владимир (24 квітень 2015)

Добрый день,меня зовут Владимир.Я стал на учет в центр занятости 4 месяца назад..в течение всего времени мне не нашли работу..а вчера выдали бланк в котором указано что я обязан отработать в комунальнике в течение 6 дней.Отработать необходимо безплатно..причем полные рабочие дни..имеет ли биржа труда меня посылать на подобные безплатные работы??? Тем более на продолжительное время и на полный рабочий день. До этого несколько раз давали направления на работу и когда я ездил меня просто не принимали по причине что я не соответствую тем или иным требованиям.Последний раз посылали в военскую часть на должность кладовщика, но когда я поехал туда мне просто сказали что на нашей бирже .......и что требуются исключительно люди имеющие соответствующий опыт и только на военные должностя.На бирже с недовольством постоянно цдивляются почему..отказ опять..ну смешно..С пасибо за ранее за ваш ответ.С уважением Владимир.

Переглянути відповідь

Марія (20 квітень 2015)

Добрий вечір пише Вам проста селянка - мати у відчаї ,прошу допомоги у Вас оскільки я пенсіонерка і одинока мати і дозволити адвоката чи юриста фінансово не спромажна нажаль, а у наш час безкоштовного нічого нема ,дякую що Вас найшла. Мою 15 літню донечку побила однокласниця ( неблагополучна дитина) . У моєї дитини були нанесені числені травми включно струс мозгу, я написала відразу заяву ще у вересні минулого року, було ну якесь трошки розслідування та дівчина призналась що вона побила і врезультаті справу закрили навіть не було суду і її не поставили на облік у кімнату міліції . Я знаю що її дядько працює у міліції всього навсього охраніком але у мене є інформація що він приклав руки щоб закрили цю справу . Все булоб і добре але проблема в тому що та дитина відчуває не наказаність і до цих пір продовжує знущатись з моєї дитини, я не розумію для того щоб на мене звергули увагу вона що повина вбити моє диття ??!!, боюсь що і в такому випадко їй все зійде зрук. Скажіть яку я маю ще раз написати заяву щоб поновили ту справу і чи є якась заява щоб написати на тих слідчих що закрили справу навіть не повідомивши мене, а мені сказали раніше ще , щоб я не хвилювалась що справа йде до суду і що правда на нашій стороні ( у мене є запис розмови зі слідчим ). Благаю Вас допоможіть скажіть що нам робити у такій ситуації , ми вже звернулись до журналістів недавно ,обіцяли жопомогти . Дякую , чекаю Вашої відповіді...

Переглянути відповідь

Шахова Ксения ( 2 квітень 2015)

Доброго дня. Я інвалід з дитинства загального захворювання з ураженням внутрішніх органів, (працююча) працюю в Пенсійному фонді України в Бахмацькому районі Чернігівської області. Переогляд МСЕК проходжу, зазвичай, один раз на рік, за місцем проживання, а інколи проходила МСЕК безпосередньо в області, де завжди встановлювали 2 групу інвалідності, а от в 2013 році я пройшла МСЕК за місцем проживання і мені надали 3 групу інвалідності, зпираючись на те що 2 групу мені надавали на період навчання, але чому так я досі не розумію, але суть мого питання ось у чому: чи правомірно було прийнято рішення головою районного МСЕК призначивши мені 3 групу? адже у 2013, 2014 році суттєвих змін у законодавстві не було і наявність 2 чи 3 групи для мене не мало ніякої різниці у сумі соціальної допомоги мені на лікування, а от з 01.04ю15 року вступили зміни до чинного законодавства і цим самим позбавили мене отримувати пенсію на лікування. Допоможіть,будь ласка, мені у вирішенні даного питання - як повернути собі 2 групу інвалідності, куди звертатись та які документи мені необхідні. адже змін у стані здоровья не відбулось ніяких а подальшого лікування потребую. Дякую

Переглянути відповідь

Маргарита (24 березень 2015)

Здравствуйте, подскажите пожалуйста как мне быть: 2 недели назад я закончила курсы от ЦЗ и мне сказали, что я в течении месяца должна найти работу (не обязательно по моей профессии) хотя бы на неделю или пару дней. При этом я им приношу подтверждение от работодателя и только после этого они меня снимут. Снимать без этого подтверждения они не хотят и перевестись в другой ЦЗ, который находиться намного ближе к моему месту проживания не разрешают, говорят это не возможно. В случаи если я не нахожу работу - должна им вернуть деньги за обучения. Я им говорила, что в остальных ЦЗ такого не требуют,а они сказали что предупреждали пред курсами о необходимости устройства на работу в течении месяца после окончания этих курсов. Как мне быть подскажите пожалуйста ,и какими законами нужно руководствоваться при разговоре с ними

Переглянути відповідь
← CtrlCtrl →
28 з 298

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору