UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Інше

Інше

інші запитання юристу, що не увійшли до основного рубрикатора розділу

Останні питання юристу:

ксенія ( 8 червень 2010)

доброго дня, прошу Вашої допомоги. Я працюю практичним психологом в закладі охорони здоров'я.цікавить тривалість щорічної основної відпустки, адже згідно МІНІСТЕРСТВО ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я УКРАЇНИ Л И С Т19.05.2009 N 10.03.67/956 Щодо оплати праці, тривалості робочого тижня та відпустки практичних психологів закладів охорони здоров'я (ВитяГ) зазначено "У зв'язку з необхідністю врегулювання питання встановлення норми робочого часу та надання практичним психологам закладів охорони здоров'я щорічної основної відпустки тривалістю до 56 календарних днів МОЗ були розроблені проект наказу Міністерства охорони здоров'я України "Про внесення змін до наказу МОЗ від 25.05.2006 р. N 319" та проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 квітня 1997 р. N 346", які на даний час знаходяться на погодженні із заінтересованими органами." Як дізнатись чи цей проект погоджений?

Переглянути відповідь

Юлія ( 8 червень 2010)

Доброго дня!З 8 лютого 2010року я знаходжусь на лікарняному по вагітності та пологам. 6 червня його термін вийшов, а я й досі не отримала гроші з місця роботи. У зв'язку із скрутним фінансовим становищем керівник мені пообіцяв виплатити кошти тоді, коли на підприємство вони надійдуть з Управління праці та соц. захисту населення (а це буде не раніше липня чи навіть серпня). 21 квітня я народила дитину і звичайно мені ці гроші дуже необхідні.У звітному листі, який бухгалтерія надіслала в Собес значиться, що я ці гроші вже отримала. Підкажіть, будь ласка, чи можу я скаржитись або ж подати до суду у зв'язку із такою затримкою, на який нормативний акт при цьому я можу опиратись. Надалі планую іди у декрет по догляду за дитиною по досягненню нею 3-річного віку. Працюю в дочірньому підприємсті відкритого акціонерного товариства "Київхліб" "Хлібінжиніринг", форма власності - приватна. Дякую, Юлія.

Переглянути відповідь

Наталия ( 7 червень 2010)

Добрый день! Помогите разобраться в следующей ситуации. За стеной моей приватизированной квартиры течет общий канализационный стояк. Причем я этого на себе не ощущаю. Жалуются соседи этажом ниже. Добраться до него со стороны лестничной клетки затруднительно, так как мешает лифтовая шахта, но возможно. Для этого надо договариваться с лифтовой службой. Но ЖЭК решил, что им проще разворатить стену в моем туалете. При этом ни за ремонт, ни за мое потраченное время не хочет платить ни ЖЭК, ни соседи, которых заливает внутри домовая канализация, а ни я. Я отказываюся пускать в свою квартиру слесарей. К тому же я должна жертвовать своим рабочим временем,т.к. ЖЭК не желает вести работы после 18.00 и в выходные дни. При этом начальник ЖЭКа посто устроил террор постоянными звонками и угрозами отключения воды и подачей на меня в суд, за то, что я их не пускаю в свою квартиру. Кто прав и что делать? Спасибо.

Переглянути відповідь

Наталя ( 4 червень 2010)

Доброго дня! Прошу вашої допомоги.Я 4 роки пропрацювала в вчителем і пішла в декретну відпустку.Для особистих справ мені знадобилась справка про стаж моєї роботи в школі і я звернулась в РАЙОНО , де мені в цьому відмовили, мотивуючи це тим, що всі вони зайняті і на це піде багато часу і треба буде приїхати іншим разом.Я так і зробила-приїхала іншим разом, а потім іще іншим ( а живу я від РАЙОНО 45 км ! ).Коли я вже мала цю справку на руках, я зрозуміла чому мені так довго її не видавали- в ній вказано години майже на половину менші, від тих, що я працювала ( наприклад, замість 26 годин вказано 18 годин, замість 18 - 11 годин і т.д. ).На мої претензїї в РАЙОНО відповіли, що вони лише фіксують ті години, що їм надаються дирекцією школи і на основі їх нараховують заробітну плату.Коли я звернулась до дирекції школи, вони сказали, що свій стаж і свою зарплатню потрібно було перевіряти раніше. Таким чином, я всі 4 роки не лише недоотримувала заробітню плату, а й була позбавлена майже половини свого стажу ( бо в ті роки, коли я працювала на ставку (18 годин) мені нараховувалась півставки (!), а до стажу зараховується лише ставка (18 годин) на рік. Допоможіть будь-ласка розібратись в цій ситуації.Дякую

Переглянути відповідь
← CtrlCtrl →
197 з 298

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору