UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Інше

Інше

інші запитання юристу, що не увійшли до основного рубрикатора розділу

Останні питання юристу:

Наталія ( 1 липень 2010)

Доброго дня. Допоможіть мені будь-ласка розібратись у такому питанні. Я працюю бухгалтером в централізованій бухгалтерії відділу освіти. Згідно тарифної сітки отримую з.плату по 7 розряду. На час декретної відпустки економіста та відпустки по догляду за дитиною до 3-х років, в неї 10 розряд, мені пропонують перейти на її місце роботи. Об"єм роботи значно більший ніж у мене. Яку заробітну плату я повинна отримувати ( по 7 чи 10 розряду) і якими документами це регламентується. Тому, що як мені пояснили, я повинна отримувати свій посадовий оклад, а на збільшення обсягу я погоджуюсь сама, перейшовши на це місце. З основного місця я згодна звільнитись і перейти на тимчасове. Допоможіть мені, як правильно мені зробить і яку з.плату я повинна отримувати? (Стаж роботи 5 років, 2 з них у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років, не атестувалась, освіта середня спеціальна, але не відповідного напрямку - агроном)

Переглянути відповідь

Анастасия (30 червень 2010)

Здравствуйте. В 2008 году у нас с мужем родился ребенок, и мы сразу прописали ребенка и меня (как мать) для оформления пособия и вообще, чтоб ребенок был с пропиской. Но, до нашей прописки квартира приватизирована на мужа и на его мать. Квартиросъемщиком является его мать. Квартира двухкомнатная. Скажите, пожалуйста, при разводе можно мне отсудить (по Закону) часть квартиры (какой-то процент детской части) не говоря уже за мою часть как матери ребенка и жены. Или моя часть там тоже имеется? И еще такой вопросик: Во время брака нами (тобеж мною мужем) было куплено немало техники (бралось все в кредит и документы все были оформлены на меня, но большую часть платил муж) приблизительно набралось техники на 10 тыс. грн. Имею ли я право подать исковое заявление еще и на раздел имущества? И как происходит раздел (это с мужем решается что кому)?

Переглянути відповідь
← CtrlCtrl →
188 з 298

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору