UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Декрет / лікарняний

Декрет / лікарняний

запитання до юриста по декрету і тривалості лікарняного листа

Останні питання юристу:

Катя ( 2 грудень 2010)

Здравствуйте.Я была трудоустроена, ушла в декрет с работы.Отправили по документам как положено. Потом получила помощь на ребенка, таже через работу.По истечении (ровно) трех лет, вышла на свою же должность. Работаю на частного предпринемателя - парикмахером. Деректор дала понять , что по документам порядок и я автоматически опять трудоустроена и мне идет стаж! Прошол почти год и сегодня, я узнаю, что якобы работаю я нелегально и как буд-то за меня налоги вообще не платят( любой штраф за это будет из моего кармана)! Скажиете: 1)Востановлено ли мое трудоустройство, после декрета, если я выйдя на работу никаких документов не подписывала и не заполняла? 2)Если я не трудоустроена, могу я уйти не отрабатывая две недели? 3)Если я не трудоустроена, пойду второй раз в декрет, заплатят ли мне (дородовые)? 4)И как вообще идет стаж по работе когда я в декрете?

Переглянути відповідь

Ірина (29 листопад 2010)

Доброго дня! Від безвиходдя ситуації хочу звернутися до Вас за допомогою. Я держслужбовець, працюю в районному судді пом. судді з 2006р. В грудні 2007р. пішла в дикретну відпустку. Ось 22.12.2010р. дитині виповнюється 3 роки і мені виходити на роботу. Але побачивши колегу з роботи і поспілкувавшись з нею, я зрозуміла що мене там не чекають. Ситуація в слідуючому: суддя з яким я працювала захворів на рак і має розраховуватись, а по нових вимогах з слів колеги помічника автоматично звільняють. Дайте відповідь будь-ласка, чи мають право мене звільнити при виході з дикрету і порекомендуйте як себе захистити щоб невтратити роботу? Або чи можу я від безвиходдя продовжити дикретну відпустку до досягнення дитиною 4 років, при цьому зберегти своє робоче місце до приходу нового судді? З повагою Ірина.

Переглянути відповідь
← CtrlCtrl →
64 з 114

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору