UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Скорочення / звільнення

Скорочення / звільнення

онлайн-консультація з питань звільнення і скорочення штату

Останні питання юристу:

Наталія (18 серпень 2018)

Доброго дня! Я була влаштована на роботу за сумісництвом. Написала заяву на звільнення за власним бажанням. Основна робота і трудова книжка до даної роботи не прив'язані. Чи потрібно мені відпрацьовувати 2 тижні при звільненні за сумісництвом? Справа в тому, що робота в основному розпочинається з приблизно з 16-00... (зміни) і закінчується приблизно після 24-00 (іноді раніше, іноді пізніше). Людина яка по графіку, повинна дочекатися експедитора, іноді навіть до ранку.... Постійні повернення додому на таксі..., дзвінки торговим... - за власний кошт!!! ... У мене насправді організм дав збій... - почалися головні болі, тиск....... У мене немає ніякого бажання більш там працювати! (...при стажуванні було трохи по-іншому...) Питала, чи є доплати за роботу вночі - сказали, що нема... Після стажування, я напевне навіть тижня не пропрацювала... Тепер мені сказали, що я обов'язково повинна відпрацювати 2 тижні... - а так я є свиня..... і що грошей мені не заплатять, якщо я невідпрацюю! Робота була пов'язана з бухгалтерією. Допоможіть будь ласка!

Переглянути відповідь

Юлия ( 3 серпень 2018)

Добрый день. Я нахожусь в декрете (год выхода из декрета 2021). В моей организации сокращают отдел, в котором я работала. Мне предоставили уведомление, в котором написано, что моя должность сокращается и я буду уволена в сентябре 2018 года по ст. 40 п.1.ч.1. КЗоТ Украины. Я подписала это заявление, т.к. сотрудник отдела кадров сообщила, что я остаюсь в штате и за 2 месяца до выхода из декрета мне обязаны предоставить список вакансий. Также в мою трудовую книгу не будет внесена запись о том, что я уволена. Знаю, что согласно ст. 184 п.3 КЗоТ уволить декретчицу не могут. Также по ст. 40 КЗоТ не могут уволить в период пребывания работника в отпуске. Вопросы: 1. Если организация дает на подпись документ о сокращении и увольнении, она сразу же должна предоставить должность декретчице или за 2 месяца до выхода на работу? 2. Может сотрудник после сокращения числиться в штате до выхода из декрета?

Переглянути відповідь
← CtrlCtrl →
11 з 151

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору