UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Зарплата / матеріальна відповідальність

Зарплата / матеріальна відповідальність

консультація з фінансових питань, в т.ч. відповідальності

Останні питання юристу:

Ростислав ( 6 серпень 2010)

добрий день! я вже задавав вам питання на рахунок того чи можна відсудити у роботодавця неофіційну частину зарплати маючи лише свідків. На даний час у мене крім свідків є ще деякі копії документів: копія відомості з моїм підписом та підписом касира про отримання мною зарплати за місяць в сумі 3880грн (офіційна зарплата 535грн), копії службових записок від директора філії з його підписом адресовані на центральний офіс з погодженням виплати мені та іншим співробітникам авансів зарплат у розмірі 2500 грн та ПММ 1500грн. Також є копії службових з підписами про виплату зарплат працівникам, які з різних причин не отримали її вчасно у розмірі від 3000грн до 6000грн.; копії відомостей про отримання бонусів в розмірі 500грн. P.S. зараз судовий процес за моєю скаргою вже розглядається. Під час розгляду відповідач заявив, що моя зарплата складала 535грн і подали довідку про зарплату на таку суму, крім того сказали, що я отримував тільки зарплату і не було ніяких бонусів і не було компенсацій за ПММ. Також представили копії відомостей про отримання мною такої зарплати, де навпроти мого прізвища стоїть не просто чужий підпис, а за кожен місяць інший. питання наступне: чи всетаки зможу я виграти цей процес?

Переглянути відповідь

Сергей (20 липень 2010)

Здравствуйте. Я работал в магазине музыкальных инструментов продавцом-консультантом, и по совместительству, при этом же магазине звукорежисером-аранжировщиом, изготовлял рекламные аудио ролики и другиой аудио материал с записью живых музыкальных инструментов для этого же магазина. При этом деньги за изготовление аудио роликов мне не начисляли а платили просто ставку. Директор постоянно говорил что у него сегодня нет времени, он занят давай в другой раз. Кода я решил уволится он мне сказал что я фирме должен денег, мол я зарплаты перебрал плюс инветаризаия, которая проводилась без моего ведома, и ведомость я не подписывал. Расписку о том что я должен денег фирме тоже не писал. Зарплата они выдавали в конвертах. Хочу узнать может ли фирма удерживать трудвую книгу, и требовать возмещения им денег. Заранее спасибо!

Переглянути відповідь
← CtrlCtrl →
22 з 44

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору