UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Онлайн консультація юриста
  3. Скорочення / звільнення

Скорочення / звільнення

онлайн-консультація з питань звільнення і скорочення штату

Останні питання юристу:

Вероніка ( 7 лютий 2011)

Військовослужбовець служби за контрактом, звільнена з війьскової служби у ВІДСТАВКУ відповідно до статті 26 Закону України "Про військовий обов´язок та військову службу" частини шостой пункту "Б" за станом здоров´я. На час звільнення вислуга складає 21 рік, а вік 44 рокі 8 місяців. В Законі України «Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби» розділ другий стаття 13 (а) указано, що пенсія має бути 58 відсотків. Але в пенсіоном фонді кажуть, що наказ про звільнення состав лен не правильно и назначили пенсію 53 відсотка, мотивуя тим що в день звільнення не досягла гранічного віку. В Законі України «Про військовий обов´язок та військову службу» стаття 26 частина 9 указано, що «Військовослужбовці, які набули права на пенсію за вислугу років, і до досягнення встановленого граничного віку їх перебування на військовій службі залишилося п'ять і менше років, на їх прохання можуть бути звільнені з військової служби з підстав, передбачених пунктами "в" частин шостої та сьомої цієї статті.» На яку пенсию я маю право?Як що я маю право на пенсію 58 відсотків , як це доказати в пенсійном фонде.

Переглянути відповідь

Юлия (29 січень 2011)

Здравствуйте, помогите, пожалуйста, разъяснить ситуацию. Я работаю в райисполкоме в отделе образования, в данный момент нахожусь в декрете до сентября 2011 года. Наш отдел попал под сокращение, т.е.под полную ликвидацию, мне сказали подойти в кадры забрать трудовую книжку, распоряжение об увольнении и становиться в центр занятости. Я не подписывала никах документов и нигде не расписывалась, но бухгалтерия уже сделала мне соответствующие выплаты. В собесе(я получаю 130 грн на ребенка) сказали принести справку из центра занятости, паспорт и копию распоряжения об увольнении и меня переоформят как неработающую. Меня интрересует вот что, сократился ведь отдел, являющийся структурной единицей райисполкома, а ведь сам райисполком никуда не делся. Правомерно ли сокращение декретницы в данной ситуации?или какие есть выходы из сложившейся ситуации?

Переглянути відповідь
← CtrlCtrl →
79 з 151

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору