RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации о работе в Украине

Страница 3 из 1393

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Як зберегти ментальне здоров’я під час війни

    12 ноября 2023 380

    Питання, винесене в заголовок статті, цікавить багатьох українців. І справді, як лишатися психічно стабільним в умовах повномасштабної війни, яку агресор затіяв майже два роки тому? Спробуємо з’ясувати.

  • Лагідна українізація - як перейти на українську мову всім колективом

    8 ноября 2023 673

    Дієві поради, як впровадити українізацію в команді лагідно та покроково.

  • Як донести до керівництва, що ви вже не «вивозите»

    5 ноября 2023 405

    Проблема професійного вигорання турбує кожного другого українця в наш час. Парадоксально, але тільки деякі співробітники наважуються повідомити про цю проблему керівництву. Чому так відбувається і як правильно припіднести начальству думку, що ви вже не «вивозите»?

  • Поради психолога про те, як справитись зі стресом на роботі

    2 ноября 2023 602

    Управління стресом доступне для більшості людей, слід тільки розвивати власну психологічну резильєнтність.

  • Чим звичка регулярно читати може допомогти вам в карʼєрі

    28 октября 2023 552

    В цій статті на Jobs.ua ми докладно розглянемо, чим звичка регулярно читати може допомогти кожному професійно розвиватися, зростати та ставати кращим експертом у своїй справі.

  • Робота на фрилансі: поради та лайфхаки

    27 октября 2023 438

    Працівники компаній часто мріють про фриланс, але тільки частина з них зважується покинути стабільність, яку пропонує компанія, і вирушити у вільне плавання. Розбираємося у цій статті, які поради та лайфхаки можна запропонувати людям, які хочуть перейти на фриланс.

  • Що приховують нестандартні запитання на співбесіді

    25 октября 2023 782

    У цій статті ми познайомимо вас із п’ятіркою найнетиповіших запитань на співбесіді, до яких рекомендуємо бути готовими. Матеріал буде корисним, як здобувачу, який збирається на інтерв’ю, так і тим, хто проводить співбесіди.

  • Хто такий Full-stack developer, скільки він заробляє і як ним стати

    22 октября 2023 398

    Однією з найпривабливіших позицій в сфері ІТ була і залишається професія фул-стек розробника. Але як стати настільки універсальним фахівцем? Розповідаємо, хто такі full-stack developer’и, скільки вони заробляють і як ними стати.

  • Як досягти балансу між віддаленою та офісною роботою

    18 октября 2023 731

    Гібридний формат роботи — популярна тенденція сучасного життя кожного українця. Такий комбінований формат роботи все більше стає нормою для багатьох організацій не тільки в Україні, а й по всьому світу.

  • Як робота з менторами впливає на кар’єру

    15 октября 2023 446

    Навіть якщо ви думаєте, що наставник на робочому місці вам не потрібен… швидше за все, що він таки потрібен. Чому потрібен, запитаєте ви? Давайте дізнаємося, як робота з менторами впливає на кар’єру.


← CtrlCtrl →
3 из 1393

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх