RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Обучение, аттестация персонала

Публикации "Обучение, аттестация персонала"

Страница 1 из 9

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Як корпоративний elearning створює сильних керівників? Приклади і рішення

    8 сентября 2023 381

    Коли заходить мова про корпоративний elearning, прийнято вважати, що подібні активності призначаються лише для співробітників. Але якісно вибудуваний формат онлайн-навчання для керівників компаній не лише допоможе адаптувати їх до нової реальності, а й сприятиме вирішенню низки інших цілей для компанії в наші складні часи.

  • Як вирости від джуна до мідла? 7 порад

    7 сентября 2023 436

    Як виростити від Junior до Middle? Шукаємо відповіді на ці питання та говоримо на цю тему в статті.

  • Переходьте на українську – для покращення своїх когнітивних та поведінкових функцій як працівника

    9 февраля 2023 292

    Бажання вивчити українську мову призведе до низки неочевидних наслідків, а саме – покращення ваших когнітивних та поведінкових функцій як працівника. Звідки такі висновки і чому варто переходити на українську, читайте далі в матеріалі Jobs.ua.

  • Культові серіали дев’яностих і початку двохтисячних як прекрасний спосіб покращити свою українську

    22 июля 2022 617

    Ви всі, мабуть, чули про нещодавно прийнятий закон, який зобов’язує показувати базову версію сайту державною мовою. Звичайно, розкладки англомовна чи російськомовна теж будуть присутні на більшості веб-ресурсів – ми ж не наші північні «сусіди», щоб забороняти все, що йде врозріз «із лінією партії». Але поряд з тим багато російськомовних українців соромляться розмовляти українською. А чому соромляться? Бо вважають, що їхня українська – надто недосконала.

  • Як змусити співробітників обмінюватися досвідом

    14 августа 2021 666

    Змусити співробітників ділитися знаннями насильно, як і отримувати від когось знання, неможливо, а ось вирощувати подібну культуру професійного обміну досвідом можна і навіть потрібно. Для роботодавця це комплексне управління знаннями колективу, і він повинен вміло управляти цим ресурсом.

  • Плюси мобільних технологій в навчанні

    26 июля 2021 502

    Ми всі не випускаємо мобільні телефони з рук. То чому б не використати їх у власному навчанні і особистісному зростанні, правильно? Давайте разом з Jobs.ua розглянемо це питання детальніше.

  • Управління розвитком персоналу

    13 июня 2021 771

    Навчання та розвиток персоналу компанії досить довга та містка робота, яка залежить одразу від обох сторін взаємодії: співробітника й менеджера з персоналу. Саме HR, а в великих корпораціях спеціалісти навчального відділу відповідають за виявлення потреб розвитку та підбору способів підвищення професійного рівня. Для чого це потрібно?

  • Как работодателю помочь в профессиональном развитии сотрудников

    7 июня 2018 774

    По данным социологического опроса большинство работодателей занимает пассивную позицию в профессиональном развитии сотрудников и никак не помогает им в этом. Это больше связано с отсутствием индивидуального подхода к каждому сотруднику и отсутствием свободного времени начальства. Тем не менее, любой директор хотел бы, чтобы его сотрудники были квалифицированными, но, к сожалению, не все обладают самостоятельностью и желанием работать над собой. Поэтому работодатель должен брать на себя эту задачу и оказывать всяческую помощь в профессиональном развитии сотрудников.

  • Что такое стажировка и как ее проводить

    20 июля 2017 1756

    Одним из видов повышения квалификации специалистов на производстве является стажировка. Обычно стажировку проходят молодые специалисты при приеме на работу и специалисты, которые собираются расширить свой профиль. Иными слова, стажировка - обучение сотрудников на рабочем месте.

  • Нужно ли учиться, чтобы работать руководителем?

    7 сентября 2016 1341

    Многие считают, что работа руководителем – одна из самых простых, так как специалист достиг желаемой цели и пошел на повышение, а значит, можно не беспокоиться по поводу выполнения основного плана работы, ведь ее можно переложить на других. Чаще всего так и делают.


Ctrl →
1 из 9

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх