RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации о работе в Украине

Страница 4 из 1393

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Як досягти балансу між віддаленою та офісною роботою

    18 октября 2023 780

    Гібридний формат роботи — популярна тенденція сучасного життя кожного українця. Такий комбінований формат роботи все більше стає нормою для багатьох організацій не тільки в Україні, а й по всьому світу.

  • Як робота з менторами впливає на кар’єру

    15 октября 2023 514

    Навіть якщо ви думаєте, що наставник на робочому місці вам не потрібен… швидше за все, що він таки потрібен. Чому потрібен, запитаєте ви? Давайте дізнаємося, як робота з менторами впливає на кар’єру.

  • Як виявити вигорання персоналу та запобігти

    13 октября 2023 810

    Нам стало цікаво і ми опитали спільноту сайту Jobs.ua про те, що вони роблять, коли відчувають вигорання. Деякі результати виявились цілком логічними, а деякі шокували. Читайте статтю та дізнавайтесь результати опитування.

  • Як працювати з великою різницею в часі

    11 октября 2023 418

    Однією з найголовнішим труднощів для робітників дистанційного формату є синхронізація з командою відповідно часу, особливо, якщо мова про місцеперебування членів команди в різних країнах чи частинах світу.

  • Які бувають методи оцінки проєкту та коли краще використовувати кожен із них

    8 октября 2023 1219

    Грамотна оцінка проєкту дозволяє краще розподілити бюджет, ресурси та час. Але як зібрати достовірні дані про майбутній проєкт, щоб спланувати роботу команди і продуктивно розподілити сили і ресурси?

  • Чекліст добре складенної вакансії: щоб знайти кого треба

    6 октября 2023 455

    Вакансія — голос компанії, і, залежно від того, як він звучить й про що, від того залежить подальша комунікація чи її відсутність. Що ж робить вакансію хорошою — дізнавайтесь в цій статті.

  • Три кроки до розв’язання конфліктів у команді

    5 октября 2023 742

    Конфлікти та непорозуміння трапляються навіть в ідеальних командах. Банальна логіка підказує нам, що конфлікти потрібно гасити швидко, якщо вже не вдалося їх уникнути. Та чи насправді це так? Давайте з’ясуємо це, а також розглянемо три кроки до розв’язання конфліктів у команді.

  • Що робити, якщо мозок перестав працювати

    1 октября 2023 476

    В цій статті ви дізнаєтесь, що робити, якщо мозок відмовляється працювати та, як запустити його в короткий час, коли він так вам потрібен.

  • Що таке емоційний інтелект і як він допомагає в роботі?

    1 октября 2023 896

    Вміння правильно зчитувати та інтерпретувати емоції інших людей, а також реагувати на них, впливає на успіх в багатьох сферах життя. І якщо емоційний інтелект настільки важливий в житті кожного, давайте з’ясуємо, як він допомагає в роботі.

  • Яка роль HR-фахівців в управлінні змінами?

    28 сентября 2023 407

    Управління змінами - це процес постійного коригування напрямку діяльності організації, завдань, оновлення її структури та пошуку нових можливостей.

← CtrlCtrl →
4 из 1393

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх