RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Увольнение

Публикации "Увольнение"

Страница 1 из 25

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Що насправді приховує тренд «тихого звільнення»

    24 января 2023 529

    Чи зауважували ви колись, що ваш колега почав демонструвати незвичну для нього поведінку? Мається на увазі, перестав допомагати вам, навіть якщо раніше з готовністю це робив; або ж почав виконувати тільки строго визначені обов’язки, не перепрацьовуючи і не перенапружуючись в будь-який спосіб. Це ознаки того, що ваш колега вирішив вдатися до стратегії «тихого звільнення».

  • Все що потрібно знати про звільнення в умовах воєнного стану

    25 декабря 2022 465

    На період воєнного стану у роботодавців з’явились нові підстави для звільнення. Всі вони мають свої певні нюанси й вимагають детального розбору.

  • Exit-інтерв’ю: як правильно говорити з працівником, який іде з компанії

    29 сентября 2022 319

    якою б не була причина звільнення працівника, потрібно провести прощальну розмову з ним, причому зробити це правильно. В західному світі цю розмову прийнято називати «exit-інтерв’ю». З’ясуємо, як зробити звільнення безконфліктним і що дасть компанії правильно проведене exit-інтерв’ю.

  • Як вибороти імунітет проти звільнень

    8 сентября 2022 301

    Конкретної пілюлі проти звільнень немає, однак є конкретні поради, які допоможуть вам залишатися завжди конкурентним серед спеціалістів.

  • Як звільнитися дистанційно під час війни

    3 июля 2022 1782

    Розглянемо більш детально питання звільнення під час війни.

  • Як використати перерву у працевлаштуванні

    15 апреля 2021 773

    Як використати перерву у працевлаштуванні, щоб не згаяти дорогоцінний час? Давайте з’ясуємо, як ефективно використати цей життєвий період.

  • Коли треба приймати рішення щодо зміни роботи

    23 сентября 2020 669

    Кожному з нас час від часу доводиться змінювати роботу. А от як визначити той час, коли треба оновити резюме й активно починати шукати іншу роботу.

  • Як правильно звільнитися без скандалу

    6 августа 2020 2252

    Багатьох цікавить, як правильно звільнитися, оскільки хочеться піти з роботи без скандалів, на позитивній ноті. Ніколи не знаєш, як складуться обставини в майбутньому, а заробити погану репутацію – не найкращий варіант

  • Як зрозуміти, що час звільнитися

    6 августа 2020 527

    З кожним роком конкуренція на ринку праці зростає, як і очікування працедавців. Для тисяч кандидатів ключовим питанням стає пошук достойного місця роботи з конкурентною оплатою. Але успішного виконання цього завдання часто недостатньо. Через зміни в сфері економіки, соціальні, політичні причини, суб’єктивні фактори умови, які пропонував керівник, нерідко змінюються не в кращу сторону

  • Як справитись зі звільненням та продовжити будувати кар'єру

    19 февраля 2020 723

    З кожним роком вимоги роботодавців і рівень конкуренції стають все вищими, тому знайти бажану вакансію і бути затвердженим на ній нелегко. Важливо правильно позиціонувати себе після прийняття на посаду, демонструвати позитивні результати та професійне зростання. Проте і за наявності хорошої динаміки та перспектив може виникнути необхідність зміни місця роботи, скорочення чи звільнення


Ctrl →
1 из 25

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх