RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Работа вашей мечты

Публикации "Работа вашей мечты"

Страница 1 из 7

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Що не так з роботою на хоум-офісі?

    24 ноября 2023 341

    Працювати з дому чи кав’ярні – це прекрасно, але офіс компанії теж має низку переваг. Пропонуємо з’ясувати, що не так з роботою на хоум-офісі.

  • Робота на фрилансі: поради та лайфхаки

    27 октября 2023 432

    Працівники компаній часто мріють про фриланс, але тільки частина з них зважується покинути стабільність, яку пропонує компанія, і вирушити у вільне плавання. Розбираємося у цій статті, які поради та лайфхаки можна запропонувати людям, які хочуть перейти на фриланс.

  • Освоїти нову професію: з чого почати і які інструменти можуть допомогти

    7 марта 2023 1220

    Через повномасштабне вторгнення сусідньої країни-терориста велика кількість українців лишилися без роботи. Для багатьох людей це можливість пошукати себе в новій професії. Але з чого почати і які інструменти тут можуть допомогти?

  • Як автоматизувати свою роботу і отримувати зарплату просто так?

    20 октября 2022 302

    В цій статті, на прикладі цієї історії, продемонструємо вам, чому вивчати програмування – це чудова ідея. Навіть якщо ви не плануєте іти в ІТ.

  • Професія стендапер, або феномен українського стендапу під час війни

    26 августа 2022 1030

    До повномасштабного вторгнення рф український стендап не був настільки популярним, як у це найгірше літо за всю історію незалежності України. Розбираємо разом із Jobs.ua феномен українського стендапу під час війни, і чому зараз стати коміком – це не просто про улюблене хобі, а й непоганий заробіток в наш час.

  • Які поради можна дати програмістам-початківцям?

    17 июня 2022 309

    Портал з працевлаштування Jobs.ua вирішив поділитися зі своїми читачами, які поради можна дати програмістам-початківцям.

  • Проблеми «цифрових кочівників» і як їм давати раду

    22 декабря 2021 368

    «Цифрові кочівники», як правило, на одному місці довго не затримуються. Відтак при кожному переїзді виникають певні проблеми. Що це за проблеми і як їм давати раду – читайте в матеріалі від Jobs.ua.

  • Як фрілансеру без досвіду досягти успіху

    12 октября 2021 1066

    Якщо ви мрієте зайнятися фрілансом та досягти успіху, не маючи при цьому жодного досвіду такої роботи – будьте готові до того, що на шляху до успіху ви зіткнетеся з багатьма труднощами. Давайте з’ясуємо, що це за труднощі, і як заздалегідь убезпечити себе від невдачі.

  • Питання, які потрібно ставити собі, щоб стати успішним

    26 августа 2021 625

    Давайте з’ясуємо, які питання потрібно ставити собі час від часу, щоб впевнено рухатися на шляху до успіху. І не звернути на пів дорозі чи перед самим фінішем.

  • Прості поради, як бути щасливим на роботі

    11 августа 2021 776

    Не всі люди однозначно сприймають цю фразу. Для когось мати непогано оплачувану роботу – це вже щастя. Іншим людям для того, щоб почуватися щасливим на роботі, потрібно щось значно більше. Давайте розглянемо разом із Jobs.ua, як знаходити радісні миті у своїй повсякденній діяльності.


Ctrl →
1 из 7

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх