UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації про роботу в Україні

Сторінка 4 з 1393

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Що приховують нестандартні запитання на співбесіді

    25 жовтня 2023 927

    У цій статті ми познайомимо вас із п’ятіркою найнетиповіших запитань на співбесіді, до яких рекомендуємо бути готовими. Матеріал буде корисним, як здобувачу, який збирається на інтерв’ю, так і тим, хто проводить співбесіди.

  • Хто такий Full-stack developer, скільки він заробляє і як ним стати

    22 жовтня 2023 505

    Однією з найпривабливіших позицій в сфері ІТ була і залишається професія фул-стек розробника. Але як стати настільки універсальним фахівцем? Розповідаємо, хто такі full-stack developer’и, скільки вони заробляють і як ними стати.

  • Як досягти балансу між віддаленою та офісною роботою

    18 жовтня 2023 790

    Гібридний формат роботи — популярна тенденція сучасного життя кожного українця. Такий комбінований формат роботи все більше стає нормою для багатьох організацій не тільки в Україні, а й по всьому світу.

  • Як робота з менторами впливає на кар’єру

    15 жовтня 2023 526

    Навіть якщо ви думаєте, що наставник на робочому місці вам не потрібен… швидше за все, що він таки потрібен. Чому потрібен, запитаєте ви? Давайте дізнаємося, як робота з менторами впливає на кар’єру.

  • Як виявити вигорання персоналу та запобігти

    13 жовтня 2023 820

    Нам стало цікаво і ми опитали спільноту сайту Jobs.ua про те, що вони роблять, коли відчувають вигорання. Деякі результати виявились цілком логічними, а деякі шокували. Читайте статтю та дізнавайтесь результати опитування.

  • Як працювати з великою різницею в часі

    11 жовтня 2023 424

    Однією з найголовнішим труднощів для робітників дистанційного формату є синхронізація з командою відповідно часу, особливо, якщо мова про місцеперебування членів команди в різних країнах чи частинах світу.

  • Які бувають методи оцінки проєкту та коли краще використовувати кожен із них

    8 жовтня 2023 1256

    Грамотна оцінка проєкту дозволяє краще розподілити бюджет, ресурси та час. Але як зібрати достовірні дані про майбутній проєкт, щоб спланувати роботу команди і продуктивно розподілити сили і ресурси?

  • Чекліст добре складенної вакансії: щоб знайти кого треба

    6 жовтня 2023 467

    Вакансія — голос компанії, і, залежно від того, як він звучить й про що, від того залежить подальша комунікація чи її відсутність. Що ж робить вакансію хорошою — дізнавайтесь в цій статті.

  • Три кроки до розв’язання конфліктів у команді

    5 жовтня 2023 757

    Конфлікти та непорозуміння трапляються навіть в ідеальних командах. Банальна логіка підказує нам, що конфлікти потрібно гасити швидко, якщо вже не вдалося їх уникнути. Та чи насправді це так? Давайте з’ясуємо це, а також розглянемо три кроки до розв’язання конфліктів у команді.

  • Що таке емоційний інтелект і як він допомагає в роботі?

    1 жовтня 2023 919

    Вміння правильно зчитувати та інтерпретувати емоції інших людей, а також реагувати на них, впливає на успіх в багатьох сферах життя. І якщо емоційний інтелект настільки важливий в житті кожного, давайте з’ясуємо, як він допомагає в роботі.

← CtrlCtrl →
4 з 1393

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору