UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Навчання і робота

Публікації "Навчання і робота"

Сторінка 1 з 4

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Стати ментором для когось – чому це корисно для вас самих?

    30 січня 2023 500

    Якщо ви непогано розбираєтеся в своїй справі, вивчили всі можливі нюанси своєї професії – це добра нагода задуматися над тим, щоб стати ментором для когось. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам довідатися, в чому полягає користь менторства для вас самих.

  • Як повідомити в університеті, що ви працюєте

    13 вересня 2022 1555

    Викладачі по-різному реагують на те, що їхні студенти, окрім навчання, знайшли собі роботу і працюють. Одні поставляться до цього лояльно, а від інших викладачів добра не чекайте. Давайте з’ясуємо, як повідомити в університеті, що ви працюєте, і як зробити так, щоб вас не відрахували.

  • Як ефективно опановувати нові знання чи професію?

    15 червня 2022 427

    Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам звернути увагу на декілька ключових моментів, якщо бажаєте ефективно опанувати нові знання чи професію.

  • Віртуальна реальність – ефективна навчальна модель майбутнього

    3 листопада 2021 889

    Давайте разом із порталом Jobs.ua з’ясуємо, чому використання VR-симуляторів у навчанні вже зараз – не розкіш, а необхідність.

  • Способи заробітку для студента без шкоди для навчання

    19 жовтня 2021 639

    Для багатьох студентів, коли вони розпочинають навчання, гостро постає питання «де брати додаткові кошти». Це особливо актуально у нашій країні, коли на зарплату буває складно прожити, а що вже говорити про стипендії (та й отримують її не всі).

  • Як студенту знайти першу роботу

    31 серпня 2021 995

    Підробітки у студента, коли він ще тільки навчається на першому, другому чи третьому курсі – можуть бути різними. Можна влаштуватися в службу кур’єрської доставки і у вільний час розвозити піцу, можна роздавати листівки чи знайти ще якийсь підробіток, який напряму не пов’язаний із спеціальністю, яка здобувається. Але можна піти іншим шляхом. Про кар’єрний розвиток варто подбати вже з другого курсу як мінімум.

  • Робота та навчання: підробок чи початок кар’єри?

    21 травня 2021 451

    Погодьтеся, почати професійний шлях, навіть, не закінчив ще й навчання – гарна думка, яка лише додаватиме саме переваги людині

  • Книжкові новинки для креативних професій

    9 грудня 2020 801

    Нещодавно Jobs.ua розповідали про захоплюючу професію графічного дизайнера. Ну а для тих відвідувачів нашого сайту, які мріють опановувати графічний дизайн або ж будувати кар’єру ілюстратора, пропонується найсвіжіша підбірка тематичної літератури, яка допоможе в професійній діяльності.

  • Вчитися все життя: чому так необхідно

    31 жовтня 2020 2291

    Ви вже закінчили обраний навчальний заклад, отримали бажану професію. Здавалося б, що ще треба? Навіщо витрачати час і сили для навчання далі чомусь новому?

  • Маленький посібник для фінансиста

    4 жовтня 2020 908

    Людина, професія якої хоч якось пов’язана з фінансами, повинна мати яскраво виражені аналітичні здібності й не бояться відповідальності. Обов’язково треба мати вищу освіту й відмінне професійне чуття. Ось цьому другому пропонуємо у вільний час повчитися або взяти щось для себе у героїв кінострічок. Jobs.ua зробив невеличку добірку художніх фільмів для приємного й корисного перегляду.


Ctrl →
1 з 4

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору