RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Все о профессиях

Публикации "Все о профессиях"

Страница 2 из 36

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Очікування від професії та реальність – наскільки все погано?

    5 августа 2022 566

    Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує розглянути деякі відомі професії і з’ясувати, наскільки сильно очікування можуть розходитися з реальністю.

  • Хочете стати програмістом? Ось які якості потрібно розвивати

    1 июня 2022 641

    В одній з попередніх статей ми говорили за професію UI/UX-дизайнера, яка дозволяє ввійти в ІТ, не вміючи програмувати. Але якщо ви хочете стати програмістом, вам потрібно мати набір певних якостей, дещо відмінних від тих, якими володіє дизайнер.

  • Екзотичні професії світу: а ви попрацювали б герпетологом?

    24 ноября 2021 699

    В одній з попередніх статей портал Jobs.ua розповідав про найдивніші професії світу. В цій статті давайте з’ясуємо, які професії можна вважати найекзотичнішими.

  • Зміна професії після 30

    27 июня 2021 1039

    Дослідження робочого персоналу в Україні виявило, що понад 40% робітників працює не за фахом. До зміни професії американці відносяться досить легко і міняють сферу діяльності до 10 раз за життя, в Україні такі показники майже доходять до 4-х. Якщо ви серйозно настроєні на зміну професії в свої 30 років, то Jobs.ua має для вас ефективні поради та покрокову інструкцію, як змінити професію.

  • П’ятірка творчих професій, яким варто остерігатися штучного інтелекту

    27 октября 2021 728

    До повстання машин іще далеко, але вже найближчим часом багатьом творчим професіям варто остерігатися штучного інтелекту, який демонструє феноменальні результати в створенні картин, скульптур, дизайнерських рішеннях і навіть музиці.

  • Що таке фріланс і як стати фрілансером

    29 января 2021 86054

    Оскільки все більше людей обирає фріланс як основний спосіб заробітку, адже тут відкривається чимало можливостей, поговоримо про те, як стати фрілансером, а також розглянемо його плюси і мінуси.

  • Графічний дизайнер: розповідаємо про цю захоплюючу професію

    3 декабря 2020 3223

    Звичайно, не для всіх ця професія виявиться захоплюючою. Але вона зацікавить тих, хто хоче розробляти креативний графічний контент. І займатися дизайном – це не просто малювати картинки і створювати привабливі шрифти: робота графічного дизайнера охоплює значно ширшу сферу діяльності.

  • Професія майбутнього: спеціаліст по Big Data

    11 ноября 2020 1513

    Серед професій майбутнього велику затребуваність матимуть спеціалісти по Big Data. Тому не дивно, що інтерес до цієї професії невпинно зростає. Але для багатьох людей вона досі уявляється чимось надприродним, для опанування якої потрібні ледь не супер здібності.

  • Професія зі смаком шоколаду

    12 октября 2020 1038

    Шоколатье – від самої назви цієї професії пахне приголомшливим ароматом шоколаду! Майстри цієї справи, ніби, чарівники, які створюють з шоколадної маси цукерки, фігури та неймовірні візерунки за класичними або авторськими рецептами. Разом з jobs.ua пропонуємо ознайомитися з особливостями цієї спеціальності та її історією, а також де можна навчитися цьому ремеслу.

  • Професія: Тьютор

    15 сентября 2020 887

    Мова піде про педагогічну професія, яка відносно недавно з’явилася на ринку праці. ЇЇ представники займаються організацією індивідуального навчання як дітей, так і дорослих. Це, умовно кажучи, посередник між традиційним вчителем і дитиною.


← CtrlCtrl →
2 из 36

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх