RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. На работе

Публикации "На работе"

Страница 3 из 120

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Що таке кранчі на роботі та як їх уникати?

    30 марта 2022 714

    Чому виникають кранчі на робочому місці серед працівників?

  • Що робити за годину до кінця робочого дня?

    22 марта 2022 353

    Розглянемо в цій статті декілька ідей, які допоможуть продуктивно завершити робочий день.

  • Негативні емоції на роботі – як давати їм раду?

    16 февраля 2022 352

    Пропонуємо з’ясувати разом із Jobs.ua, як не давати своєму негативу розгулятися на робочому місці.

  • Типи ролей у команді та їх значення

    2 февраля 2022 550

    Один у полі не воїн. Відомий фразеологізм прямим текстом говорить про те, що для успішної реалізації будь-якого проєкту потрібна команда. Оскільки типи ролей у команді бувають різні, для успішної роботи над проєктом знадобляться люди з різним набором професійних та особистих якостей.

  • Як повернутися в робочі будні без зайвого стресу

    9 января 2022 473

    Свята позаду, а це значить, час повертатися до робочих буднів. Саме тому так важливо швидко повернути себе до робочого стану без зайвого стресу та відновити робочі процеси.

  • Варіанти, як облаштувати робоче місце у власному помешканні

    10 декабря 2021 409

    Давайте поговоримо разом із Jobs.ua, які варіанти облаштування робочого місця може обрати працівник, який полюбляє працювати із власної квартири. Чи будинку.

  • Міфи про гібридну роботу

    7 декабря 2021 413

    Гібридний формат роботи поєднує в собі очну зайнятість із дистанційною роботою. Як не дивно, такий стан речей призвів до появи хибних уявлень про те, як людям вдається (чи не вдається) поєднувати відвідування офісу з виконанням робочих обов’язків, не виходячи з дому.

  • Звички, що допоможуть пережити робочий день легше

    5 декабря 2021 313

    Формування та наявність наступних звичок в вашому житті допоможе простіше долати труднощі, полегшувати роботу та простіше переживати робочий день.

  • Як перейти на гібридний формат роботи

    4 ноября 2021 416

    Для ІТ-компаній, працівники яких особливо цінують свободу у виборі місця роботи, проживання та пересування, гібридний формат роботи був звичною справою ще до пандемії. Але із запровадженням локдауну, інших протиепідемічних заходів такий формат роботи став затребуваним в інших сферах діяльності.

  • Плануємо справи без стресу

    27 октября 2021 376

    Друга половина осені для більшості людей – це завжди додатковий стрес, бо похмурі холодні ранки не надихають чимшвидше вставати з ліжка і приступати до буденних справ. Та ще й годинники перевели на годину назад – ще один додатковий стрес. Як тут примудрятися планувати справи без стресу?


← CtrlCtrl →
3 из 120

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх