RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Карьера

Публикации "Карьера"

Страница 3 из 71

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Як побудувати успішну кар’єру інтроверту

    5 июля 2022 311

    Ідеальні умови праці для більшості інтровертів – це мінімізація контактів з іншими людьми. В таких умовах їм краще думається і працюється. Але такий стан справ ставить під загрозу побудову успішної кар’єри інтроверту.

  • Як правильно побудувати вашу кар'єрну стратегію

    30 июня 2022 1017

    Щоб побудувати кар’єрну стратегію необхідно усвідомити основні правила.

  • Які існують типи кар’єрного зростання фахівця

    21 июня 2022 444

    Коли говоримо про кар’єрне зростання, більшість людей знають чи чули лише про вертикальний чи горизонтальний тип кар’єри. Але це всього лиш найвідоміший розподіл, який можна означити так: за вектором кар’єрного росту. І цей список буде далеко неповним.

  • Дрес-код і робота: як змусити свій одяг «попрацювати» на ваше кар’єрне зростання?

    20 июня 2022 408

    Якщо ви одягаєтеся «так собі», будьте готові до того, що колеги та начальство так само сприйматимуть вас. Так уже повелося в нашому суспільстві, що зустрічають по одягу. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує розглянути, як змусити свій одяг «попрацювати» на вашу кар’єру.

  • Як вийти із зони кар'єрного комфорту

    3 июня 2022 432

    Разом з Jobs.ua пропонуємо розібратися в чому загроза животіння на робочому місці та як розв'язати питання застою в кар’єрному розвиткові для спеціалістів.

  • Як правильно уповільнитися та не нашкодити кар’єрі

    2 июня 2022 290

    На заміну культу гонитви за успіхом приходить новий тренд, повністю протилежний йому за своєю філософією: slow life.  А оскільки наш портал присвячений пошуку роботи та працевлаштуванню, давайте розберемося з таким важливим питанням – Як правильно уповільнитися, і щоб при цьому не нашкодити своїй кар’єрі?

  • Індивідуальний план розвитку: що це таке та для чого він потрібен

    28 мая 2022 2037

    Сьогодні на Jobs.ua розбираємось, що таке індивідуальний план розвитку, як складати та використовувати цей професійний інструмент.

  • Як продумати та скласти кар’єрний план

    8 мая 2022 414

    Cвоєчасне планування робить процес побудови кар’єри керованим.

  • Як успішно рости всередині компанії

    19 апреля 2022 327

    Кар’єрне зростання всередині компанії вигідне обом сторонам трудових відносин. Керівництву компанії це вигідно, бо краще на посаду призначити спеціаліста, який вже деякий час працює в компанії, аніж шукати стороннього фахівця. Та й самі співробітники, яких цікавить кар’єрний розвиток саме в цій компанії, проявляють більше зацікавленості до робочих процесів.

  • Як почати з нуля, або нова професія

    7 апреля 2022 1034

    Jobs.ua підготував для вас покрокову інструкцію, як розпочати власну кар’єру з нуля. Скористайтесь порадами, щоб надихнутися та віднайти в собі сили крокувати далі.

← CtrlCtrl →
3 из 71

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх