UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації
  3. Кар'єра

Публікації "Кар'єра"

Сторінка 3 з 71

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як правильно побудувати вашу кар'єрну стратегію

    30 червня 2022 1010

    Щоб побудувати кар’єрну стратегію необхідно усвідомити основні правила.

  • Які існують типи кар’єрного зростання фахівця

    21 червня 2022 441

    Коли говоримо про кар’єрне зростання, більшість людей знають чи чули лише про вертикальний чи горизонтальний тип кар’єри. Але це всього лиш найвідоміший розподіл, який можна означити так: за вектором кар’єрного росту. І цей список буде далеко неповним.

  • Дрес-код і робота: як змусити свій одяг «попрацювати» на ваше кар’єрне зростання?

    20 червня 2022 403

    Якщо ви одягаєтеся «так собі», будьте готові до того, що колеги та начальство так само сприйматимуть вас. Так уже повелося в нашому суспільстві, що зустрічають по одягу. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує розглянути, як змусити свій одяг «попрацювати» на вашу кар’єру.

  • Як вийти із зони кар'єрного комфорту

    3 червня 2022 427

    Разом з Jobs.ua пропонуємо розібратися в чому загроза животіння на робочому місці та як розв'язати питання застою в кар’єрному розвиткові для спеціалістів.

  • Як правильно уповільнитися та не нашкодити кар’єрі

    2 червня 2022 287

    На заміну культу гонитви за успіхом приходить новий тренд, повністю протилежний йому за своєю філософією: slow life.  А оскільки наш портал присвячений пошуку роботи та працевлаштуванню, давайте розберемося з таким важливим питанням – Як правильно уповільнитися, і щоб при цьому не нашкодити своїй кар’єрі?

  • Індивідуальний план розвитку: що це таке та для чого він потрібен

    28 травня 2022 2032

    Сьогодні на Jobs.ua розбираємось, що таке індивідуальний план розвитку, як складати та використовувати цей професійний інструмент.

  • Як продумати та скласти кар’єрний план

    8 травня 2022 412

    Cвоєчасне планування робить процес побудови кар’єри керованим.

  • Як успішно рости всередині компанії

    19 квітня 2022 326

    Кар’єрне зростання всередині компанії вигідне обом сторонам трудових відносин. Керівництву компанії це вигідно, бо краще на посаду призначити спеціаліста, який вже деякий час працює в компанії, аніж шукати стороннього фахівця. Та й самі співробітники, яких цікавить кар’єрний розвиток саме в цій компанії, проявляють більше зацікавленості до робочих процесів.

  • Як почати з нуля, або нова професія

    7 квітня 2022 1033

    Jobs.ua підготував для вас покрокову інструкцію, як розпочати власну кар’єру з нуля. Скористайтесь порадами, щоб надихнутися та віднайти в собі сили крокувати далі.

  • Що демотивує працівників

    5 квітня 2022 888

    Ви коли-небудь намагалися найти відповідь на питання, чому для деяких працівників з часом настає повна втрата інтересу до колись улюбленої роботи? Куди зникають бажання дізнаватися нове, щирий інтерес до нових знань та вмінь, безліч ідей та планів? І це в той час, поки хтось інший продовжує натхненно працювати.

← CtrlCtrl →
3 з 71

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору