RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Соискателю"

Страница 8 из 202

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Стратегії пошуку роботи

    4 февраля 2022 1502

    Пошук роботи для багатьох кандидатів уявляється радше безсистемним процесом, який не потребує чіткого планування, контролю, гнучкості та швидкої адаптації. Але чи можна такий підхід назвати найоптимальнішим? Навряд чи. До пошуку роботи можна ставитися по-різному, і в цій статті ми пропонуємо до вашої уваги різні стратегії пошуку роботи. Що обирати, у кінцевому підсумку вирішувати тільки вам.

  • Хто такі джоб-джампери

    31 января 2022 631

    Хто такі джоб-джампери, особливості їхнього ставлення до кар’єрного росту, як таким працівникам не провалити важливу співбесіду – ці та інші питання обговоримо в даній статті.

  • Як з самого початку зрозуміти корпоративну культуру компанії

    30 января 2022 314

    Jobs.ua радить задати наступні п’ять питань рекрутеру в обов’язковому порядку.

  • Follow-up лист після співбесіди: що це і як його писати

    27 января 2022 2149

    Змоделюємо ситуацію: ви побували на співбесіді – офлайн чи онлайн, неважливо, – і взялися очікувати на зворотний зв’язок. Виникає питання – що робити далі? Пасивно чекати чи спробувати проявити ініціативу? Якщо вам не хочеться сидіти, склавши руки, маємо для вас наступну пораду, а саме написання так званого follow-up листа.

  • Як успішно пройти стрес-інтерв’ю

    25 января 2022 847

    Пропонуємо в цій статті розібратися з усіма моментами, які стосуються стрес-інтерв’ю, щоб успішно його пройти і не стресувати при цьому. «Попереджений – значить озброєний», як говорить нам старовинне англійське прислів’я.

  • Чи варто повторно надсилати резюме у компанію?

    22 января 2022 1261

    Причини, за якими ви досі не отримали запрошення від роботодавця.

  • Як дізнатися більше про компанію та потенційного роботодавця

    18 января 2022 521

    В цій статті з’ясуємо, як знаходити потрібну інформацію та відгуки про компанію, яка зацікавила вас у якості роботодавця.

  • Не повністю відповідаєте вимогам до кандидата? Чи подаватися на вакансію?

    11 января 2022 817

    Ви дізналися про досить привабливу для себе вакансію, але змушені констатувати, що повністю усім її вимогам не відповідаєте. Що ж тоді робити, як вчинити оптимально? Давайте розкладемо цю ситуацію по поличкам і з’ясуємо, що тут можна зробити, щоб не втратити чудову нагоду.

  • Завислі вакансії

    9 января 2022 502

    Завислі вакансії дратують тим, що від них не дочекаєшся відповідей на відправлене резюме. Чи є місце таким вакансіям на рекрутингових сайтах?

  • Теми, які не варто піднімати на співбесіді

    6 января 2022 765

    На співбесіді важливо не тільки те, що ви говорите, а й те, про що не говорите. І йдеться не про замовчування важливої інформації, а про теми, які не варто піднімати на співбесіді. Навіть якщо рекрутер навмисне про це заговорить. Отже, давайте з’ясуємо, про що не варто говорити на співбесіді, щоб не зіпсувати враження про себе.


← CtrlCtrl →
8 из 202

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх