RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Соискателю"

Страница 6 из 202

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Корисні поради для написання резюме під час війни

    10 мая 2022 618

    Jobs.ua вирішив нагадати здобувач корисні поради для написання резюме під час війни та подбати про свою ефективну конкурентну презентацію.

  • Особливості релокейту до Іспанії: переваги та недоліки

    9 мая 2022 568

    В даній публікації портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам розглянути основні моменти, які стосуються релокейту в одну з найпівденніших країн Європи – прекрасної та спекотної Іспанії.

  • Поради: як шукати роботу під час війни

    5 мая 2022 333

    Jobs.ua пропонує розглянути головні аспекти пошуку роботи під час війни, а також надасть купу слушних порад, що треба зробити перед початком пошуку нової роботи в цей період.

  • Що таке релокейт і чи готові ви до нього?

    3 мая 2022 388

    Релокейт – це зміна місця проживання. Але як збагнути, наскільки вам це потрібно? І взагалі – чи готові ви до нього? Адже в реальності все може виявитися не так безхмарно, як ви собі уявляли.

  • Що таке характеристика з місця роботи та навіщо потрібна

    30 апреля 2022 2446

    Jobs.ua пропонує докладніше розглянути особливості документу та навчитися складати його на всі випадки життя.

  • Дії роботодавця у разі евакуації робітника за кордон

    26 апреля 2022 530

    Jobs.ua відповідає на питання про те, як змінюються відносини “роботодавець-робітник”, який отримав статус біженця в іншій країні через воєнні дії.

  • Пошук роботи під час війни – на що звернути увагу?

    21 апреля 2022 458

    Війна так чи інакше зачепила всі сфери нашого життя. Чимало українців втратили роботу, успішну кар’єру, декому доводиться змінювати навіть сферу діяльності, щоб мати хоча б якесь джерело доходу. Питання фінансової безпеки хвилює зараз багатьох, тому до пошуку роботи під час війни слід поставитися з усією відповідальністю. Давайте з’ясуємо, на що звертати увагу під час пошуку роботи.

  • Вчимося правильно пояснювати відсутність досвіду роботи

    17 апреля 2022 872

    Розділ досвіду роботи повинен бути заповнений в будь-якому разі, навіть, якщо ви справді до цього не працювали, мали незначний досвід роботи або знаходились в довгостроковій відпустці.

  • Офіс зруйновано, документи втрачені – що робити?

    11 апреля 2022 400

    На жаль, і така ситуація може трапитися. Офіс розташовувався в районі міста, куди влучив снаряд, і тепер його не існує, як і будинку, який снаряд окупантів теж зруйнував. Що робити в такій ситуації, коли первинні документи втрачені? Давайте з’ясуємо.

  • Бізнес-інкубатори в Польщі для ІТ-фахівців з України: переваги та недоліки

    28 марта 2022 404

    Воєнні дії призвели до того, що чимало українських ІТ-спеціалістів переїхали до Польщі. Наші друзі поляки пішли назустріч вимушеним переселенцям та спростили своє законодавство для охочих працювати і проживати в їхній країні. В цій статті портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує з’ясувати, що таке бізнес-інкубатори в Польщі та які переваги та недоліки їм властиві.


← CtrlCtrl →
6 из 202

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх