RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Обучение, развитие, повышение квалификации"

Страница 2 из 40

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Frontend-розробник - хто такий та як освоїти цю професію?

    6 ноября 2022 1149

    FrontEnd розробник - спеціаліст, що відповідає за зовнішню частину вебсторінки сайту, відтворюючи у верстці ідею візуального задуму дизайнера, а також логіку взаємодії самого користувача. Іншими словами, це та людина, що має чітке уявлення, як краще реалізувати той чи інший функціонал сайту.

  • Як повідомити в університеті, що ви працюєте

    13 сентября 2022 1670

    Викладачі по-різному реагують на те, що їхні студенти, окрім навчання, знайшли собі роботу і працюють. Одні поставляться до цього лояльно, а від інших викладачів добра не чекайте. Давайте з’ясуємо, як повідомити в університеті, що ви працюєте, і як зробити так, щоб вас не відрахували.

  • Чому приватні ІТ-школи не дадуть той результат, який ви очікуєте, і що з цим робити?

    8 сентября 2022 328

    Це нагальне і болюче питання для людей, які дійсно хочуть вивчити програмування, тому розглянемо його детальніше в цій публікації.

  • Чому навчатися чомусь новому настільки важливо зараз?

    7 сентября 2022 888

    Осінь завжди знаменує початок нового навчального року, її магія діє навіть в умовах війни. Враховуючи це, тобто першу осінь в Україні в умовах повномасштабної війни, портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує обговорити важливу тему, а саме – чому навчатися чомусь новому зараз дуже важливо.

  • Чому люди кидають вивчення програмування на пів дорозі?

    2 сентября 2022 363

    В цій статті разом із Jobs.ua пропонуємо розглянути, які найважливіші помилки роблять ті, хто прагне вивчати програмування, але з часом закидають цю справу на пів дорозі.

  • Як вчитися ефективно, і не лише програмуванню?

    24 августа 2022 467

    Надихнувшись прикладом друзів чи перспективами, які відкриваються в програмуванні, майбутній програміст з палаючими очима береться до навчання… а потім в якийсь момент вигорає. Чому так стається і як запобігти цьому? Портал Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, як навчатися ефективно, і не лише програмуванню.

  • Оператори дронів – чому ця спеціальність зараз настільки потрібна?

    20 июля 2022 478

    Мабуть, кожен українець бодай краєм вуха чув про чудову ініціативу – проєкт «Армія дронів». Про добру новину нещодавно повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, і вона полягає в наступному: вже зібрано 510 млн. гривень на «Армію дронів». І це все дуже добре, що гроші збираються настільки оперативно, і що проблема полягатиме надалі не так у фінансовій площині, як у вмінні швидко навчити велику кількість людей мистецтву керування «механічними пташками».

  • Вакансії на стажування для Trainee та Junior, які залишились в Україні

    10 июля 2022 409

    українська компанія з розробки програмного забезпечення MacPaw пропонує всім початківцям, що залишаються в Україні, опанувати IT навички.

  • Хочете стати програмістом… але яким саме? Давайте разом з’ясуємо

    8 июля 2022 424

    Отже, ви мотивували себе вивчати програмування і переходити в ІТ. Але тоді виникає цілком закономірне питання – який напрямок у програмуванні обрати? Як підібрати найоптимальніший для себе варіант, щоб не прогадати? Давайте з’ясуємо разом із Jobs.ua, які популярні спеціальності у програмуванні існують в даний час.

  • Мнемонічний метод тренування – вчимося запам’ятовувати великі обсяги інформації, коли вивчаємо щось нове

    29 июня 2022 418

    Будь-який складний вид діяльності потребує довгого та наполегливого навчання. Цей складний для розуміння та розтягнений в часі процес можна суттєво скоротити, якщо навчитися запам’ятовувати великі обсяги інформації особливим чином. Наприклад, за допомогою мнемонічного методу тренування.


← CtrlCtrl →
2 из 40

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх