RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Обучение, развитие, повышение квалификации"

Страница 8 из 40

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Найпрестижніші університети світу та Європи – чи входять в сотню найкращих світових вузів українські виші?

    12 июня 2020 4132

    Випускники Гарварда, Кембриджа, Массачусетського технологічного інституту працюють в найсолідніших приватних і державних установах. Їх з радістю приймуть на стажування топові компанії світу. Так чому в західних країнах вдалося це зробити, а нашій країні – ні?

  • «Відступ» українського безробіття та «прорив» вітчизняного фрілансу

    29 мая 2020 390

    Вакансій, за період карантинних заходів, з’явилося не так вже й багато, та на 55% менше, ніж у той самий період минулого року.

  • Вступна кампанія в умовах карантину

    15 мая 2020 724

    На початку травня Міністерство освіти і науки України підписало наказ, який вніс важливі корективи в Умови прийому на навчання до закладів вищої освіти України.

  • Карантин просуває IT-напрямок

    12 мая 2020 653

    У світі в сучасних умовах карантину суттєво зростають саме ті сфери, що надають різні необхідні послуги онлайн

  • Як правильно вчитися віддалено на карантині

    12 мая 2020 671

    Карантин ще триває. Абсолютна більшість зараз перейшла в онлайн: хтось працює в віддаленому режимі, а у когось в планах різні курси, які зроблять корисним і цікавим час, проведений на вдома. Зокрема, практики і вправи, які підтримають нас у тонусі. Пропонуємо звернути увагу на підводні камені, що криються в онлайн-навчанні та як зробити такі свої заняття максимально продуктивними.

  • Яку професію обрати, якщо по натурі ви інтроверт

    27 апреля 2020 872

    Скільки серед нас таких, які полюбляють усамітнитися й займатися своєю улюбленою справою? Інтроверти. Вони часто вдумливі корисні та творчі люди. Саме вони винаходять і створюють нове. Але які ж професії підходять інтровертам?

  • Чи є робота без диплома?

    8 апреля 2020 981

    Вища освіта обіцяє високу ерудицію, почуття впевненості, навички пошуку та обробки інформації, корисні зв'язки та ще масу переваг. Але що з цього в повній мірі може служити заставою життєвого успіху?

  • Професія – кондитер

    17 марта 2020 1402

    Здавалося б, все просто: печеш торти, пироги, готуєш тістечка та всілякі солодощі. Але ж, ні... В цій професії багато чого треба знати й це не лише рецепти.

  • Професія – ландшафтний дизайнер

    3 марта 2020 3984

    Робота ландшафтного дизайнера не менш відповідальна і складна ніж інші професії дизайнерського напрямку (одягу чи інтер'єру). У всі часи сади користувалися особливою популярністю і облаштовували їх завжди красиво, просто, функціонально і гармонійно.

  • Найцікавіші професії

    25 февраля 2020 1267

    Вибираючи спеціальність після 9-го чи 11-го класу, необхідно прислухатися до внутрішнього голосу, а також звернути увагу на свої уподобання та улюблені шкільні предмети. Комусь подобається математика й хімія, а дехто ні дня не може прожити без подорожей, інші обожнюють проводити час з тваринами. Будь-яка робота по-своєму унікальна, пропонуємо вашій увазі 5 найцікавіших професій, в яких є місце екстриму, веселощам та саморозвитку.


← CtrlCtrl →
8 из 40

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх