RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Обучение, развитие, повышение квалификации"

Страница 7 из 40

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • «Gap year». Що робити цілий рік, якщо не вступили до вузу

    29 июля 2020 715

    Не вступити до омріяного вузу – для когось ці слова прозвучать як вирок, як фатальна помилка, яку вже не виправити. Насправді все не так жахливо, як може видатися на перший погляд.

  • Фільми-посібники для менеджерів з продажу

    29 июля 2020 1063

    Найкраща добірка фільмів не тільки для тих, хто працює в сфері продажу, але і для всіх, хто хоче навчитися продавати свої знання й вміння в звичайному житті. Навички продажу – це найважливіші навички, якими необхідно оволодіти, якщо плануєте побудувати успішну кар'єру.

  • Вартість навчання у найпопулярніших столичних вузах в 2020 році

    27 июля 2020 1078

    Перше серпня в Україні ознаменується початком вступної кампанії у вищі навчальні заклади. Для бажаючих навчатися у столиці Jobs.ua дізнавалися, скільки коштує навчання у найвідоміших освітніх закладах Києва.

  • Відмінності між бакалавратом і магістратурою: довідка для вступників

    22 июля 2020 1215

    В цій статті ми поговоримо про різницю між бакалавратом і магістратурою.

  • Як прийняти доросле життя: присвячується випускникам

    21 июля 2020 410

    Для тих, хто зовсім недавно отримав диплом вищого навчального закладу, jobs.ua пропонує кілька корисних порад від підприємця, банкіра, викладача Школи бізнесу при Нью-Йоркському університеті Скотта Геллоуейя.

  • Що важливіше: вища освіта чи досвід роботи?

    17 июля 2020 2123

    Все залежить від того, в якому напрямку ви бажаєте будувати свою кар’єру й слід уважно відповісти на таке питання, щоб не витрачати час дарма

  • Тернопільський військовий коледж навчатиме за стандартами НАТО

    15 июля 2020 822

    З 1 вересня в Тернопільському військовому коледжі працюватимуть за новим навчальним планом. Він стане першим навчальним закладом в Україні, в якому навчатимуть за стандартами НАТО.

  • Що необхідно враховувати, коли обираєш навчальний заклад

    7 июля 2020 1116

    Цьогоріч в складних умовах доводиться випускникам обирати ВНЗ для вступу. Пандемія не збавляє обертів, але вибору майбутньої професії це не повинно стати на заваді. На яких моментах варто акцентувати увагу при виборі навчального закладу?

  • Профорієнтація: чи потрібна вона дорослим

    27 июня 2020 650

    Не секрет, якщо тобі щось подобається робити, ти не будеш лінуватися. А оскільки ти не лінуєшся – ти працюєш багато і з задоволенням, багато чому навчаєшся, в результаті робота стає більш ефективною і з відповідним заробітком. А якщо робота по цій схемі не склалася?

  • Самоосвіта. Як опанувати ту чи іншу навичку

    24 июня 2020 661

    Швидко і ефективно навчатися важким речам – це дуже корисна навичка. Коли ми навчимося вчитися, тоді опанувати будь-яку справу стане простіше простого. А це зробити можна і самостійно без допоміжних навчальних закладів.


← CtrlCtrl →
7 из 40

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх