RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Обучение, развитие, повышение квалификации"

Страница 4 из 40

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Найкращі youtube-канали для опанування англійської мови

    28 января 2022 497

    Якщо ви давали собі новорічну обіцянку більше часу приділяти вивченню англійської, зверніть увагу на youtube-канали, які портал з пошуку роботи Jobs.ua пропонує в цій статті.

  • Стилі навчання – де тут криється помилка?

    12 января 2022 1005

    Якщо поцікавитися в кожного з нас, який стиль навчання більше до душі, багато людей вважатимуть про себе, що вони візуали, аудіали чи кінестетики. Але так усе насправді чи, можливо, десь тут закралася помилка? Пропонуємо розібратися разом із Jobs.ua.

  • Оператор дрону – перспективна професія майбутнього

    26 ноября 2021 835

    Дрони використовуються не лише в армії чи для зйомки весіль. Розглянемо разом із Jobs.ua, наскільки перспективною є ця професія в найближчому майбутньому.

  • Чому американська вища освіта – одна з найкращих у світі?

    5 ноября 2021 511

    Портал Jobs.ua пропонує поміркувати над питанням, чому американська система освіти – одна з найкращих у світі. Ні, не так: найкраща в світі.

  • Віртуальна реальність – ефективна навчальна модель майбутнього

    3 ноября 2021 967

    Давайте разом із порталом Jobs.ua з’ясуємо, чому використання VR-симуляторів у навчанні вже зараз – не розкіш, а необхідність.

  • Способи заробітку для студента без шкоди для навчання

    19 октября 2021 656

    Для багатьох студентів, коли вони розпочинають навчання, гостро постає питання «де брати додаткові кошти». Це особливо актуально у нашій країні, коли на зарплату буває складно прожити, а що вже говорити про стипендії (та й отримують її не всі).

  • Job Shadowing: як вибрати професію, спостерігаючи

    2 сентября 2021 783

    Job Shadowing – це популярна методика навчання персоналу, і в цьому матеріалі давайте детальніше розберемося в тому, як цей метод працює, а також дізнаємося його переваги і як до нього правильно підготуватися.

  • Як студенту знайти першу роботу

    31 августа 2021 1041

    Підробітки у студента, коли він ще тільки навчається на першому, другому чи третьому курсі – можуть бути різними. Можна влаштуватися в службу кур’єрської доставки і у вільний час розвозити піцу, можна роздавати листівки чи знайти ще якийсь підробіток, який напряму не пов’язаний із спеціальністю, яка здобувається. Але можна піти іншим шляхом. Про кар’єрний розвиток варто подбати вже з другого курсу як мінімум.

  • Типові помилки студентів онлайн-курсів – не припускайтеся їх!

    28 августа 2021 491

    Пропонуємо з’ясувати разом із Jobs.ua, яких характерних помилок припускаються студенти в онлайн-навчанні.

  • Чому навчати дітей розвивати власні проекти – це вкрай важливо

    22 августа 2021 460

    Добігає кінець літа, ми перебуваємо на порозі осені. Настання «золотої» пори року – безумовно, у кожного з нас це також асоціація з новим навчальним роком. Jobs.ua за допомогою цієї статті прагнуть нагадати усім батькам, як це насправді важливо – змалку навчати дітей працювати над власними проектами.


← CtrlCtrl →
4 из 40

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх