RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Обучение, развитие, повышение квалификации"

Страница 6 из 40

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Найважливіші професії майбутнього за версією Міністерства освіти і науки України

    16 октября 2020 1903

    В наш час все стрімко трансформується, що навіть актуальність тих чи інших професій змінюється швидше, ніж змінюється одне покоління. Розглянемо разом з Jobs.ua прогнозований МОН України список найзатребуваніших професій майбутнього і з’ясуємо, в чому полягає специфіка деяких поки що екзотичних професій.

  • Маленький посібник для фінансиста

    4 октября 2020 935

    Людина, професія якої хоч якось пов’язана з фінансами, повинна мати яскраво виражені аналітичні здібності й не бояться відповідальності. Обов’язково треба мати вищу освіту й відмінне професійне чуття. Ось цьому другому пропонуємо у вільний час повчитися або взяти щось для себе у героїв кінострічок. Jobs.ua зробив невеличку добірку художніх фільмів для приємного й корисного перегляду.

  • Чому можна навчитися цієї осені

    11 сентября 2020 552

    Ось і розпочався новий навчальний рік! У кожного з нас свої спогади про ту школу з партами й підручниками. А вона, як тоді, так і зараз лише сходинки до великого життя, де ми постійно чомусь вчимося. Давайте спробуємо і зараз влаштувати собі уроки й вивчити свої цікаві й найпотрібніші предмети.

  • Проблеми онлайн-освіти, які виявила коронавірусна пандемія

    7 сентября 2020 666

    Коли навесні поточного року навчальні заклади перейшли на дистанційне навчання, багато хто дивився на це з великим оптимізмом. Мовляв, ось воно, майбутнє: нарешті онлайн-освіта стане нормою. Що ж, оптимізм – це дуже добре, але в реальності все виявилося далеко не так безхмарно.

  • «Зіркова» школа Ілона Маска – що про неї відомо

    1 сентября 2020 483

    У своїй прогресивній школі для обдарованих дітей американський геній поставив за ціль розвивати дитячі таланти, ні до чого їх не змушуючи.

  • Чи потрібен диплом магістра в сучасних реаліях

    29 августа 2020 9287

    Студенти, які отримали диплом бакалавра, можуть ставити собі наступні питання: чи варто подавати документи в магістратуру чи ні? Чи варто гаяти півтора року на здобуття магістерського ступеня, і якщо так, то краще поступити на стаціонар чи обрати заочну форму навчання?

  • Огляд гаджетів для розвитку школярів

    27 августа 2020 479

    Сучасні школярі все частіше обирають такі види дозвілля, які сприятимуть їхньому саморозвитку. Які електронні гаджети допомагають їм в цьому? Разом з Jobs.ua розберемося в цьому питанні.

  • STEAM-освіта: як зацікавити дітей наукою в сучасній школі

    26 августа 2020 497

    Як оживити щоденні уроки в школі, щоб у дітей горіли очі, коли вони згадують за біологію чи фізику? Насправді це може зробити кожен вчитель, і без особливих зусиль.

  • Який формат освіти обрати для власних дітей

    24 августа 2020 388

    Ми звикли орієнтуватися на класичний варіант освіти – тобто відвідування навчально-виховних закладів, – який для кожного з нас почався з дитячого садочку і школи. Але насправді це не єдиний формат освіти.

  • Переваги навчання в провінційних вузах

    31 июля 2020 614

    Початок вступної кампанії… Перед багатьма випускниками постав вибір – навчатися в рідному місті чи їхати в один з обласних центрів, чи пробувати поступати в київські вузи? Насправді, кожен з цих варіантів має свої переваги.


← CtrlCtrl →
6 из 40

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх