RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Все о работе"

Страница 25 из 502

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Як захищати свої кордони на роботі

    12 апреля 2022 423

    Хто не вміє захищатися від агресії, зокрема пасивної, той ризикує стати об’єктом насмішок чи глузувань. Як від колег, так і від керівництва, якщо така поведінка саме в цьому колективі вважається прийнятною. Чим це загрожує тому працівнику, який не вміє захищати свої кордони на роботі, і як навчитися це робити? Давайте поговоримо на цю важливу тему.

  • Український проект “Працюю на перемогу” для підтримки підприємців

    12 апреля 2022 395

    Під час війни запустилось багато цікавих проектів та стартапів, що націлені на підтримку українців будь-якої сфери діяльності та прошарку. Один з них «Працюю на перемогу».

  • Як підтримати корпоративний дух під час війни

    10 апреля 2022 734

    Що може зробити керівник для команди та компанії, щоб триматися разом?

  • Ознаки того, що ви забагато працюєте

    9 апреля 2022 282

    Які ж наявні ознаки того, що перепрацьомуєте? Давайте розбиратися в питання разом з Jobs.ua.

  • Як почати з нуля, або нова професія

    7 апреля 2022 1034

    Jobs.ua підготував для вас покрокову інструкцію, як розпочати власну кар’єру з нуля. Скористайтесь порадами, щоб надихнутися та віднайти в собі сили крокувати далі.

  • Що демотивує працівників

    5 апреля 2022 901

    Ви коли-небудь намагалися найти відповідь на питання, чому для деяких працівників з часом настає повна втрата інтересу до колись улюбленої роботи? Куди зникають бажання дізнаватися нове, щирий інтерес до нових знань та вмінь, безліч ідей та планів? І це в той час, поки хтось інший продовжує натхненно працювати.

  • Бійцям «офісного фронту»: як не втрачати продуктивність?

    4 апреля 2022 486

    Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вашій увазі важливі рекомендації, як не втрачати продуктивності офісним працівникам під час війни.

  • Ознаки того, що ви готові стати керівником

    2 апреля 2022 1521

    Щоб робоча команда ефективно працювала, та приносила відповідні результати, керівник повинен бути справжнім лідером та мати здібності, риси характеру організатора. Дізнавайтесь про них з цієї статті.

  • Негативні думки, що руйнують кар’єру

    31 марта 2022 569

    Чимало негативних думок, які постають між нами і нашою кар’єрою, успішно працюють на її знищення. Але як їм ефективно протидіяти? Що робити з негативним мисленням, яке здатне зруйнувати нашу кар’єру? Давайте з’ясуємо далі в статті.

  • Що таке кранчі на роботі та як їх уникати?

    30 марта 2022 832

    Чому виникають кранчі на робочому місці серед працівників?

← CtrlCtrl →
25 из 502

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх