RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Все о работе"

Страница 22 из 501

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Месенджер як робочий інструмент – простий, але наскільки ефективний

    25 мая 2022 386

    Ваша робота вимагає постійної присутності смартфона під рукою, щоб записувати нотатки чи робити голосові замітки? А чи користуєтеся ви для цієї цілі звичайним месенджером від Фейсбука? Для швидкого створення голосових заміток чи текстових – месенджер підходить для цієї цілі прекрасно.

  • Як реагувати на агресію на роботі?

    24 мая 2022 474

    Коли вам хтось несправедливо хамить на роботі, в цю мить вас найменше турбує питання – це в нього вроджена агресія чи набута? Так, причини агресії можуть бути різними, але реагувати на них потрібно адекватно. Далі розберемося, як це робити.

  • Soft skills, або розвиваємо наші особисті якості

    21 мая 2022 616

    В цій статті поговоримо про одну з найважливіших речей для кожного з нас – про розвиток власної особистості. А якщо точніше, про soft skills, тобто про ті соціально-психологічні навички, які залежать від нашого характеру і не пов’язані з якоюсь конкретною професією.

  • Як змінилась корпоративна культура протягом війни

    20 мая 2022 401

    Jobs.ua досліджувало, які зміни відбулись в корпоративному просторі під час війни.

    І в поведінці керівників по відношенню до ситуації, працівників можна спостерігати певні зміни, і з боку робітників.

  • Завершіть бесіду вдалим жартом – як навчитися це робити?

    20 мая 2022 392

    Не знаєте, як ефектно завершити свій виступ, заняття чи коротку навчальну бесіду з підлеглими? Jobs.ua пропонує з’ясувати, як навчитися завершувати розмову з людьми, щоб викликати у них симпатію та піднімати настрій.

  • Відпустка під час війни – чому це потрібно?

    18 мая 2022 503

    Почувши про відпустку, хтось скаже: «Не на часі». А чи справді це так? Портал з працевлаштування Jobs.ua спробував розібратися в цьому питанні.

  • Як правильно просити підвищення зарплати?

    17 мая 2022 520

    Це болюче питання для багатьох людей. І навіть якщо співробітник відчуває, що таке питання давно назріло, він все одно боїться обговорити з роботодавцем збільшення винагороди. Розберемося, чому так відбувається і як правильно просити підвищення зарплати.

  • Представники творчих професій: як залишатися в тонусі попри війну?

    16 мая 2022 317

    Дизайнерам, контент-менеджерам та іншим творчим людям потрібно постійно генерувати нові ідеї, бо це основна складова їхньої професії. Але як зібратися з думками, коли в країні війна і тривожні новини змінюють одна одну? Портал з працевлаштування Jobs.ua спробував розібратися, як представникам творчих професій залишатися в тонусі попри війну.

  • Війна змусила знизити зарплатні очікування шукачів

    14 мая 2022 527

    Незважаючи на зменшення рівня зарплатних пропозицій, є сенс радіти тенденції відновлення вітчизняного бізнесу

  • Десять корисних порад, як налаштуватись на робочий лад під час війни

    14 мая 2022 342

    Jobs.ua зібрав десять корисних порад, що допоможуть зібратися та налаштуватися на робочий лад під час воєнних дій або у стресових ситуаціях.


← CtrlCtrl →
22 из 501

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх