RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Все о работе"

Страница 29 из 501

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Уникайте цих фраз, щоб не образити людину, яка втратила роботу

    30 декабря 2021 670

    Для людини, яка втратила роботу, може початися складний період у житті. У такі моменти важливо проявити такт і розуміння, щоб не зронити фразу, яка може образити чи ранити до глибини душі.

  • Як провести зимові свята з користю для кар’єри

    24 декабря 2021 425

    Час мріяти та планувати професійно!

  • Чому варто інвестувати в мобільний геймінг?

    24 декабря 2021 425

    Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує розібратися в такому цікавому питанні, чому інвестиції в мобільний геймінг ніколи не втратять актуальності.

  • Проблеми «цифрових кочівників» і як їм давати раду

    22 декабря 2021 421

    «Цифрові кочівники», як правило, на одному місці довго не затримуються. Відтак при кожному переїзді виникають певні проблеми. Що це за проблеми і як їм давати раду – читайте в матеріалі від Jobs.ua.

  • Феномен безглуздої роботи – поміркуємо на цю тему?

    17 декабря 2021 473

    Девід Гребер, американський антрополог та анархіст, за декілька років до своєї смерті встиг написати і видати книгу з досить цікавою назвою «Bullshit Jobs: A Theory». В своїй книзі він намагався розібратися з феноменом так званої безглуздої роботи. Пропонуємо і вам поміркувати на цю тему.

  • Як змінитися за 100 днів: ускладнена програма тренувань

    16 декабря 2021 1312

    Що ж, друзі, три місяці з моменту публікації вересневого міні-циклу статей «Як змінитися за 100 днів» минули. І до вашої уваги – ускладнена програма тренувань, якщо ви вже дійшли до того рівня, що сто повторів на перекладині чи у віджиманнях виконуєте завиграшки. Приготуйтеся, тепер буде трохи важче.

  • Звички, які ведуть до хронічної втоми

    15 декабря 2021 394

    Розглянемо разом із Jobs.ua найпоширеніші звички, які ведуть до хронічної втоми.

  • Поради з самомотивації

    12 декабря 2021 1017

    В цій статті ви знайдете відповіді на питання: чому самомотивацію вважають рушійною силою спеціаліста, як вона працює, а також знайти практичні поради, що здатні налаштувати на продуктивну роботу.

  • Варіанти, як облаштувати робоче місце у власному помешканні

    10 декабря 2021 433

    Давайте поговоримо разом із Jobs.ua, які варіанти облаштування робочого місця може обрати працівник, який полюбляє працювати із власної квартири. Чи будинку.

  • Голова не працює? Ось вам поради, як запобігати втомі мозку

    9 декабря 2021 337

    Безперечно, цей стан відомий всім, особливо наприкінці робочого дня: ви дивитеся в монітор, безцільно перечитуєте абзац тексту і не можете зрозуміти, про що там йдеться. У таких випадках кажуть – голова «не варить». Тож давайте з’ясуємо, як запобігати втомі мозку.


← CtrlCtrl →
29 из 501

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх