RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Все о работе"

Страница 30 из 501

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Найважливіші обов’язки власника бізнесу – які вони?

    8 декабря 2021 502

    Які можемо виділити найважливіші обов’язки підприємців, якщо вони хочуть, щоб їхній бізнес зростав і масштабувався? З’ясуємо разом із Jobs.ua.

  • Міфи про гібридну роботу

    7 декабря 2021 431

    Гібридний формат роботи поєднує в собі очну зайнятість із дистанційною роботою. Як не дивно, такий стан речей призвів до появи хибних уявлень про те, як людям вдається (чи не вдається) поєднувати відвідування офісу з виконанням робочих обов’язків, не виходячи з дому.

  • Звички, що допоможуть пережити робочий день легше

    5 декабря 2021 330

    Формування та наявність наступних звичок в вашому житті допоможе простіше долати труднощі, полегшувати роботу та простіше переживати робочий день.

  • Ментальне здоров’я працівників: чому так важливо приділяти цьому увагу?

    3 декабря 2021 699

    Портал Jobs.ua пропонує поміркувати над таким важливим питанням, чому компаніям потрібно приділяти посилену увагу ментальному здоров’ю своїх працівників.

  • Як розвивати емоційний інтелект

    30 ноября 2021 668

    Про емоційний інтелект відносно недавно почали багато писати. Зрештою, як і досліджувати цю сторону нашої особистості. Тож у цій статті пропонуємо розглянути таку важливу тему, як розвивати емоційний інтелект. Також до вашої уваги – короткий огляд книг, які з різних сторін висвітлюють це питання.

  • Хочете, щоб вам підвищили зарплату? Уникайте цих помилок!

    29 ноября 2021 479

    Якщо співробітник відчуває, що йому недоплачують, це призводить до цілого ряду проблем. Особливо, якщо ситуація не змінюється впродовж тривалого часу. Портал Jobs.ua пропонує розглянути, яких помилок слід уникнути працівнику, якщо він прагне підвищення заробітної плати.

  • Коли все дістало: що нас дратує на роботі та як з цим справлятися

    27 ноября 2021 1132

    Проведені американськими вченими дослідження показали, що більше половини робітників при виникненні дратівливої ситуації на роботі, намагаються тримати емоції під контролем, і тільки 13% провокують конфлікти.

  • Екзотичні професії світу: а ви попрацювали б герпетологом?

    24 ноября 2021 740

    В одній з попередніх статей портал Jobs.ua розповідав про найдивніші професії світу. В цій статті давайте з’ясуємо, які професії можна вважати найекзотичнішими.

  • Незвичні професії, про які ви, можливо, ніколи не чули

    22 ноября 2021 1164

    В світі знайдеться чимало професій, про які більшість людей навіть не здогадуються. І все ж вони існують, а декотрі з них цілком пристойно оплачуються.

  • Як подолати кар’єрну кризу

    18 ноября 2021 681

    Криза – це брак розвитку, хіба не так? Коли людина відчуває, що, можливо, все й робить правильно (принаймні, так видається), але в реальності стає помітно, що кар’єра заштопорилась на одному місці. Як подолати кар’єрну кризу? Давайте разом поміркуємо, як усвідомити це і які реальні кроки потрібно зробити в цьому напрямку, щоб навчитися долати подібні кризи з найменшою шкодою для свого благополуччя.


← CtrlCtrl →
30 из 501

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх