RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Все о работе"

Страница 31 из 501

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Серіали, які стануть у нагоді управлінцям

    17 ноября 2021 292

    Якщо ви працюєте у сфері управління персоналом, а на дозвіллі любите переглядати серіали, портал Jobs.ua підготував для вас добірку найцікавіших серіалів, які можуть дечому навчити.

  • Цифровий детокс – чому він нам так потрібен?

    15 ноября 2021 361

    Ми проводимо з ґаджетами багато часу, тому питання цифрової детоксикації є вкрай актуальним.

  • Як не потрапити на роботу у токсичну компанію

    14 ноября 2021 330

    Токсичність є однією з головних причин, за якою українці змінюють місце роботи. Робітники багатьох компаній діляться власним досвідом: їх робота досягає ефективності тільки в тому разі, коли вони почувають себе в колективі комфортно й вільно.

  • Про нестандартні хобі скажемо слово

    11 ноября 2021 514

    Звичними хобі нікого не здивуєш. А от нестандартними – запросто. І найперше, ви можете здивувати самі себе, опановуючи на дозвіллі нове незвичне заняття. Хтозна – можливо, ваше хобі з часом перетвориться на щось грандіозніше?

  • Як перейти на гібридний формат роботи

    4 ноября 2021 450

    Для ІТ-компаній, працівники яких особливо цінують свободу у виборі місця роботи, проживання та пересування, гібридний формат роботи був звичною справою ще до пандемії. Але із запровадженням локдауну, інших протиепідемічних заходів такий формат роботи став затребуваним в інших сферах діяльності.

  • Чому надмірна ввічливість на роботі шкідлива

    2 ноября 2021 496

    Вас коли-небудь насторожували надміру ввічливі люди? Здається, у ввічливості складно відшукати негативні сторони, і все ж вони є. Вживаючи безкінечні «будь ласка» та «дякую», такі люди навряд чи розуміють, що їхня надмірна ввічливість на роботі може бути шкідлива. Давайте розберемось, чому.

  • Ментальне здоров'я: тренд чи необхідність

    31 октября 2021 340

    Ми живемо в такий час, коли роботодавець повинен створювати максимальний комфорт робітників та турбуватися про їх ментальне здоров'я.

  • Нестерпні начальники: які недоліки такого управління?

    29 октября 2021 348

    Від формату управління навіть в найдемократичнішій компанії залежить багато речей. Лідерські якості та інші таланти мудрого керівника здатні надихати на справжні подвиги; а ось нестерпні начальники, навпроти, можуть змусити покинути компанію найцінніших фахівців.

  • Секрети успішного виступу на конференції

    28 октября 2021 1018

    Ціль спікера – вплинути на аудиторію. Змусити задуматися над сказаними словами, над проблемою, яку він обговорює перед присутніми. Саме так, обговорює, адже кожен виступ – це взаємодія із учасниками заходу, навіть якщо вони мовчать під час вашого виступу і тільки слухають. Які секрети успішного виступу на конференції? Читайте в статті.

  • П’ятірка творчих професій, яким варто остерігатися штучного інтелекту

    27 октября 2021 748

    До повстання машин іще далеко, але вже найближчим часом багатьом творчим професіям варто остерігатися штучного інтелекту, який демонструє феноменальні результати в створенні картин, скульптур, дизайнерських рішеннях і навіть музиці.


← CtrlCtrl →
31 из 501

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх