RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Работодателю"

Страница 30 из 168

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Как преодолеть творческий кризис

    30 ноября 2018 278

    "Я не могу работать в такой обстановке!"

  • Чи складно жінкам керувати?

    29 ноября 2018 415

    Нам стало цікаво як самі жінки оцінюють керівні посади та чи готові вони самі взяти на себе всю відповідальність керівництва? Справа у тому, що одного бажання посісти керівну посаду недостатньо. І тут справа криється більше в наявності особистих вмінь і навичок, ніж у природньому покликанню.

  • Помилки, за які можна сплатити саме грошима

    16 ноября 2018 413

    Зараз у компанії «ламають макітри» над тим, як виходити з конфузу, й намагаються не афішувати подальше розгортання подій навколо цього інциденту

  • Ознаки поганого керівництва

    15 ноября 2018 441

    Кожний, поважаючий себе керівник, повинен аналізувати свою роботу і постійно її корегувати. Виток бажання покращити своє керівництво береться з бажання розвиватися та вдосконалювати свої лідерські навички, свою компанію. Від лояльності лідерських якостей спеціаліста залежить робота усього колективу. А, як відомо, керівник може і надихнути, і навпаки відбити усіляке бажання приходити на роботу. Якщо ви самостійно хочете перевірити себе та свої лідерські навички, то уважно придивіться до наступних ознак поганого керівництва, можливо вони вам підкажуть, що вам необхідно скорегувати у подальшій роботі.

  • Що таке "правильна мотивація" співробітників?

    14 ноября 2018 365

    А як ви віддячуєте своїм працівникам за їх сумлінний труд?

  • Как сделать так, чтобы "удаленный сотрудник" перестал работать

    13 ноября 2018 464

    "Убить удаленщика": самые популярные способы

  • Проблемы подбора персонала

    12 ноября 2018 674

    Как и любая работа с людьми, деятельность HR имеет свои трудности и проблемы. Более 90% специалистов подтвердили, что испытывают трудности в подборе персонала в компанию. Мы попробовали разобраться в чем состоят подобные трудности менеджеров по персоналу. Ведь подобные трудности можно назвать хроническими, так как возникают они чаще всего чуть ранее и поначалу не воспринимаются серьезно.

  • "Гендерные" проблемы известной корпорации

    8 ноября 2018 316

    Руководство Компании, отнеслось к акции своих сотрудников с пониманием и высказало поддержку их требований, пообещав выработать более эффективный алгоритм борьбы с такими нарушениями и процесса урегулирования подобных конфликтов

  • "Сварщик" для Tesla

    6 ноября 2018 547

    Одним словом, «сварщик для Тесла» смело может работать и техником на каком-нибудь межпланетном звездолете будущего.

  • Ефективні рекомендації що до організації трудового колективу

    3 ноября 2018 531

    Організація трудового колективу – перше з чого слід розпочати роботодавцю побудову бізнес-команди. Окрім того, кожний досвідчений керівник розуміє, що організація трудового колективу повинна відбуватися систематично, бо це запорука позитивного командного духу та результативності праці. Отже, Jobs.ua підібрали для роботодавців найбільш ефективні поради, які допоможуть організувати трудову діяльність колективу та налаштувати спеціалістів на результативну роботу.


← CtrlCtrl →
30 из 168

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх