RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Обучение

Публикации "Обучение"

Страница 2 из 13

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • ЗНО, ДПА, єдиний вступний іспит, єдине фахове вступне випробування у 2022-му скасовано

    24 марта 2022 402

    Не встигла система освіти повноцінно відновитися після подій періоду пандемії, як зазнала ще одних вимушених випробувань - війна.

  • Найкращі youtube-канали для опанування англійської мови

    28 января 2022 509

    Якщо ви давали собі новорічну обіцянку більше часу приділяти вивченню англійської, зверніть увагу на youtube-канали, які портал з пошуку роботи Jobs.ua пропонує в цій статті.

  • Стилі навчання – де тут криється помилка?

    12 января 2022 1025

    Якщо поцікавитися в кожного з нас, який стиль навчання більше до душі, багато людей вважатимуть про себе, що вони візуали, аудіали чи кінестетики. Але так усе насправді чи, можливо, десь тут закралася помилка? Пропонуємо розібратися разом із Jobs.ua.

  • Міфи про публічні виступи

    12 августа 2021 673

    Якщо на будь-якій урочистій події, коли вам надано слово, а у вас в цей момент забиває подих і ви відчуваєте, як побігли зрадливі мурашки по шкірі – ця стаття для вас. Давайте ознайомимося із «шкідливими» порадами, а також із порадами, які дійсно стануть вам у нагоді.

  • Як у новому році нарешті опанувати англійську мову

    4 января 2021 831

    Буває так, що в процесі опанування англійської ви дійшли до рівня В1, і прогрес зупинився. Настало так зване «плато», з якого важко зрушити. Що ж робити у цьому випадку, коли хочеться отримати чудову роботу, а вивчення англійської мови не просувається?

  • «Зіркова» школа Ілона Маска – що про неї відомо

    1 сентября 2020 491

    У своїй прогресивній школі для обдарованих дітей американський геній поставив за ціль розвивати дитячі таланти, ні до чого їх не змушуючи.

  • Огляд гаджетів для розвитку школярів

    27 августа 2020 485

    Сучасні школярі все частіше обирають такі види дозвілля, які сприятимуть їхньому саморозвитку. Які електронні гаджети допомагають їм в цьому? Разом з Jobs.ua розберемося в цьому питанні.

  • Який формат освіти обрати для власних дітей

    24 августа 2020 394

    Ми звикли орієнтуватися на класичний варіант освіти – тобто відвідування навчально-виховних закладів, – який для кожного з нас почався з дитячого садочку і школи. Але насправді це не єдиний формат освіти.

  • Найпрестижніші університети світу та Європи – чи входять в сотню найкращих світових вузів українські виші?

    12 июня 2020 4310

    Випускники Гарварда, Кембриджа, Массачусетського технологічного інституту працюють в найсолідніших приватних і державних установах. Їх з радістю приймуть на стажування топові компанії світу. Так чому в західних країнах вдалося це зробити, а нашій країні – ні?

  • Що визначає кар’єрний успіх ще в юнацтві?

    8 января 2020 1133

    Просування по службі або в іншій діяльності, досягнення популярності, слави і т.п. – це все кар'єра. А ось з чого починається це сходження і коли? На це питання дав відповідь соціолог з Оксфорда Марк Тейлор.


← CtrlCtrl →
2 из 13

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх