RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Все о работе"

Страница 12 из 502

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Встановлення сейфу в офісі – розкіш чи необхідність?

    7 ноября 2022 242

    Розглянемо об’єктивні причини, чому власникам бізнесу варто задуматися над ідеєю встановлення сейфу в офісі.

  • Апатія та депресія – як перше не перетворити на друге?

    4 ноября 2022 290

    Від апатії до депресії веде тоненька стежка. Як не ступити на неї, як не дати апатії перетворитися на депресію – в матеріалі від Jobs.ua.

  • Як монетизувати свої знання?

    3 ноября 2022 682

    «Знання важко добувати, але легко носити», стверджує народна мудрість. Безперечно, в наш час інформація є одним з найцінніших ресурсів. Звісно, так залишатиметься і надалі. Але як монетизувати свої знання – це питання цікавить багатьох людей. Спробуємо розібратися, які тут є варіанти.

  • Які варіанти саморозвитку вам більше до вподоби?

    2 ноября 2022 707

    Щоб краще розібратися в цьому питанні, портал з працевлаштування Jobs.ua підібрав для вас найефективніші варіанти саморозвитку, а наприкінці статті згадаємо також про золоте правило особистісного зростання.

  • Міфи про роботу тестувальника в ІТ

    29 октября 2022 649

    Навколо професії тестувальника, як і багатьох інших професій зі сфери ІТ, побутує безліч міфів. В цій публікації спробуємо розібратися з популярними міфами про роботу тестувальника в ІТ.

  • Що можна дізнатися про людину з психологічних тестів

    27 октября 2022 867

    Якщо ми говоримо про тести, розроблені дипломованими психологами, що витратили роки на дослідження того, як влаштована і як функціонує людська психіка – такі тести відкидати вбік як щось несуттєве все ж не варто. Такі тести дозволять чимало цікавого дізнатися про себе.

  • Прокрастинуємо з користю: лайфхаки для тих днів, коли нічого не хочеться робити

    26 октября 2022 441

    Виявляється, прокрастинувати можна з користю. Портал з працевлаштування Jobs.ua дізнавався, як провести з користю ті дні, коли нічого не хочеться робити, і коли найбільшим викликом на шляху до результату є власна лінь.

  • Що таке маркетингова стратегія та як вона допомагає бізнесу

    23 октября 2022 824

    Чому тільки все зосереджено на маркетинговій стратегія? Тому що без правильно поставлених цілей та підібраних ресурсів, неможливий подальший рух та ріст бізнесу.

  • Як автоматизувати свою роботу і отримувати зарплату просто так?

    20 октября 2022 353

    В цій статті, на прикладі цієї історії, продемонструємо вам, чому вивчати програмування – це чудова ідея. Навіть якщо ви не плануєте іти в ІТ.

  • Вправи для розвитку пам'яті

    20 октября 2022 624

    Пам’ять - один з головних компонентів успіху на роботі. Існує декілька видів пам’яті, кожна з яких виконує свою окрему функцію і має своє важливе значення для повноцінного розвитку людини.

← CtrlCtrl →
12 из 502

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх