UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 12 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Як монетизувати свої знання?

    3 листопада 2022 662

    «Знання важко добувати, але легко носити», стверджує народна мудрість. Безперечно, в наш час інформація є одним з найцінніших ресурсів. Звісно, так залишатиметься і надалі. Але як монетизувати свої знання – це питання цікавить багатьох людей. Спробуємо розібратися, які тут є варіанти.

  • Які варіанти саморозвитку вам більше до вподоби?

    2 листопада 2022 695

    Щоб краще розібратися в цьому питанні, портал з працевлаштування Jobs.ua підібрав для вас найефективніші варіанти саморозвитку, а наприкінці статті згадаємо також про золоте правило особистісного зростання.

  • Міфи про роботу тестувальника в ІТ

    29 жовтня 2022 639

    Навколо професії тестувальника, як і багатьох інших професій зі сфери ІТ, побутує безліч міфів. В цій публікації спробуємо розібратися з популярними міфами про роботу тестувальника в ІТ.

  • Що можна дізнатися про людину з психологічних тестів

    27 жовтня 2022 852

    Якщо ми говоримо про тести, розроблені дипломованими психологами, що витратили роки на дослідження того, як влаштована і як функціонує людська психіка – такі тести відкидати вбік як щось несуттєве все ж не варто. Такі тести дозволять чимало цікавого дізнатися про себе.

  • Прокрастинуємо з користю: лайфхаки для тих днів, коли нічого не хочеться робити

    26 жовтня 2022 431

    Виявляється, прокрастинувати можна з користю. Портал з працевлаштування Jobs.ua дізнавався, як провести з користю ті дні, коли нічого не хочеться робити, і коли найбільшим викликом на шляху до результату є власна лінь.

  • Що таке маркетингова стратегія та як вона допомагає бізнесу

    23 жовтня 2022 807

    Чому тільки все зосереджено на маркетинговій стратегія? Тому що без правильно поставлених цілей та підібраних ресурсів, неможливий подальший рух та ріст бізнесу.

  • Як автоматизувати свою роботу і отримувати зарплату просто так?

    20 жовтня 2022 345

    В цій статті, на прикладі цієї історії, продемонструємо вам, чому вивчати програмування – це чудова ідея. Навіть якщо ви не плануєте іти в ІТ.

  • Вправи для розвитку пам'яті

    20 жовтня 2022 612

    Пам’ять - один з головних компонентів успіху на роботі. Існує декілька видів пам’яті, кожна з яких виконує свою окрему функцію і має своє важливе значення для повноцінного розвитку людини.

  • Десять професій в IT для людини з будь-яким дипломом

    18 жовтня 2022 597

    Виділимо десять професій зі сфери ІТ, які може отримати людина з будь-яким дипломом. І коротко їх охарактеризуємо, щоб ви змогли їх «приміряти» на себе, або ж порадити опановувати одну з цих професій своїм дітям, родичам чи друзям.

  • Позбавляємося від стресу на роботі за допомогою паперу і ручки

    17 жовтня 2022 289

    Як позбавитися від гніву та злості на роботі, та ще й екологічно, щоб без алкоголю, сварок і конфліктів? Це можна зробити за допомогою паперу і ручки. З деталями цієї методики портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує ознайомитися нижче.


← CtrlCtrl →
12 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору