RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Все о работе"

Страница 16 из 502

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Страхи при поверненні на роботу з декретної відпустки

    7 сентября 2022 712

    Психологи стверджують, що декретна відпустка може проходити позитивно без депресій, вигорання та страхів, якщо жінка сама себе правильно налаштує.

  • Як правильно реагувати на неконструктивну критику?

    6 сентября 2022 329

    Навіть конструктивну, осмислену і грамотно подану критику багато людей не сприймають. А що вже говорити про критику, яка базується здебільшого на домислах та хибних припущеннях іншої людини. Як реагувати на такий варіант критики, яку інакше як неконструктивною, не назвеш?

  • Ментор, коуч, наставник: у чому різниця?

    27 августа 2022 355

    Ментор, коуч, наставник - зовсім нові професії у сфері викладання та консультування. Вони мають спільні риси, однак різняться на практиці підходами та методами впливу.

  • Професія стендапер, або феномен українського стендапу під час війни

    26 августа 2022 1336

    До повномасштабного вторгнення рф український стендап не був настільки популярним, як у це найгірше літо за всю історію незалежності України. Розбираємо разом із Jobs.ua феномен українського стендапу під час війни, і чому зараз стати коміком – це не просто про улюблене хобі, а й непоганий заробіток в наш час.

  • Як досягати успіху, докладаючи менше зусиль

    25 августа 2022 425

    Здавалося б, формула успіху проста: чим більше зусиль докладеш, тим швидше дійдеш до фінішу. І в результаті таких дещо хибних висновків людина намагається зробити багато завдань, працює і викладається на вихідних, але бажаного результату немає. І тут виникає питання – як досягти омріяного успіху, докладаючи менше зусиль? Давайте помізкуємо над цим.

  • Як підвищувати власну цінність на ринку праці?

    17 августа 2022 455

    Головним завданням для здобувача залишається змагатися за власну увагу та постійно працювати над собою, щоб мати вагому цінність на ринку праці.

  • Чому професіоналів не беруть на роботу

    16 августа 2022 418

    Наш світ наповнений парадоксами, і один з них такий: якщо ви супер професіонал, вас можуть не взяти на роботу… саме через це. Ніби нелогічно звучить, чи не так? І все ж спробуємо розібратися, чому висококваліфікованим фахівцям деякі роботодавці запросто можуть відмовити.

  • Топ-3 романів української класики для обговорення в корпоративному читацькому клубі

    15 августа 2022 311

    Портал з працевлаштування Jobs.ua нещодавно публікував поради, як вдосконалювати свою українську, а в цій статті давайте познайомимося із знаковою трійцею романів українських авторів, які давно стали класикою.

  • Що відбувається з людиною на фізіологічному рівні, якщо вона працює на нестерпній роботі?

    13 августа 2022 291

    Це неприємна тема, але її варто проговорити. Тим паче, якщо подібні симптоми працівник зауважує за собою, але не в змозі усвідомити першопричину.

  • Як протистояти цькуванню від колег на робочому місці?

    12 августа 2022 474

    Іноді невинні жарти колег переростають в справжній аб’юз, особливо коли ви бачитеся агресору в ролі зручної жертви, на кого можна вилити роздратування і негатив від роботи. Як протистояти цьому? Чи просто взяти та й звільнитися?

← CtrlCtrl →
16 из 502

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх