RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Все о работе"

Страница 20 из 501

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Доплати, надбавки, премії під час війни

    25 июня 2022 431

    Розбираємось, щодо доплат, надбавок, премій та інших виплат під час війни, що здатні підтримати робітників.

  • Техніки, які дозволять швидше заснути

    24 июня 2022 332

    Сон – невід’ємна частина успішного, продуктивного дня. Якщо нормально не висипатися, жодна робота, навіть найулюбленіша, не буде в радість. Портал з працевлаштування та пошуку роботи Jobs.ua пропонує вашій увазі чудові техніки, які дозволять швидше заснути.

  • Лайфхаки як навчитися приймати вірні рішення

    23 июня 2022 349

    Практичні поради, як розвивати в собі навички приймати вірні рішення в короткі терміни.

  • Привчаємо дітей до праці – як правильно це робити?

    22 июня 2022 358

    Як правильно привчати дітей до праці – головний біль багатьох батьків. Здається, все просто: попросив сина чи доньку зробити якусь домашню роботу, і ось вони вже слухняно виконують те, що їх попросили. Але всі ми чудово знаємо, що такий підхід не надто ефективний. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, як навчитися правильно привчати дітей до праці.

  • Які існують типи кар’єрного зростання фахівця

    21 июня 2022 434

    Коли говоримо про кар’єрне зростання, більшість людей знають чи чули лише про вертикальний чи горизонтальний тип кар’єри. Але це всього лиш найвідоміший розподіл, який можна означити так: за вектором кар’єрного росту. І цей список буде далеко неповним.

  • Дрес-код і робота: як змусити свій одяг «попрацювати» на ваше кар’єрне зростання?

    20 июня 2022 398

    Якщо ви одягаєтеся «так собі», будьте готові до того, що колеги та начальство так само сприйматимуть вас. Так уже повелося в нашому суспільстві, що зустрічають по одягу. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує розглянути, як змусити свій одяг «попрацювати» на вашу кар’єру.

  • Як поводитися з токсичним керівником

    18 июня 2022 1073

    Якщо ви потрапили в компанію з токсичним керівником чи керівництвом, читайте цю статтю на Jobs.ua, щоб відшукати способи вирішення цієї проблеми.

  • Які поради можна дати програмістам-початківцям?

    17 июня 2022 344

    Портал з працевлаштування Jobs.ua вирішив поділитися зі своїми читачами, які поради можна дати програмістам-початківцям.

  • Розвиваємо амбідекстрію – як це допоможе вам у роботі?

    16 июня 2022 2054

    Амбідекстрія – це володіння обома руками без яскраво вираженої «сильної» руки (правша чи лівша). Амбідекстрія буває вродженою або ж її можна розвинути в результаті тренувань. Про це й поговоримо в цій статті, а також про те, як розвиток амбідекстрії допоможе вам у роботі.

  • Чому колегам по роботі потрібно дякувати, і як правильно це робити?

    13 июня 2022 921

    Вміти правильно висловити подяку – не так уже й просто. Якщо ви мали щастя (чи нещастя) попрацювати на багатьох роботах за життя, вам чудово відомий той факт, що багато людей просто не вміють дякувати. Давайте розглянемо це питання докладніше – чому потрібно висловлювати подяку колегам по роботі та як правильно це робити.


← CtrlCtrl →
20 из 501

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх