UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 20 з 502

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Які зарплати пропонують роботодавці під час війни

    27 червня 2022 467

    Розглядаємо реальну ситуацію по заробітних платах на ринку праці в Україні під час війни.

  • Звички, які шкодять роботі – як кинути палити?

    27 червня 2022 302

    Кинути палити варто з багатьох причин. Наприклад, ця шкідлива звичка шкодить вашій роботі, адже паління завдає шкоди здоров’ю, особливо органам дихання. І мозку теж дістається, будьте певні. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам вдатися до комплексу прийомів, щоб раз і назавжди кинути палити.

  • Доплати, надбавки, премії під час війни

    25 червня 2022 438

    Розбираємось, щодо доплат, надбавок, премій та інших виплат під час війни, що здатні підтримати робітників.

  • Техніки, які дозволять швидше заснути

    24 червня 2022 339

    Сон – невід’ємна частина успішного, продуктивного дня. Якщо нормально не висипатися, жодна робота, навіть найулюбленіша, не буде в радість. Портал з працевлаштування та пошуку роботи Jobs.ua пропонує вашій увазі чудові техніки, які дозволять швидше заснути.

  • Лайфхаки як навчитися приймати вірні рішення

    23 червня 2022 355

    Практичні поради, як розвивати в собі навички приймати вірні рішення в короткі терміни.

  • Привчаємо дітей до праці – як правильно це робити?

    22 червня 2022 367

    Як правильно привчати дітей до праці – головний біль багатьох батьків. Здається, все просто: попросив сина чи доньку зробити якусь домашню роботу, і ось вони вже слухняно виконують те, що їх попросили. Але всі ми чудово знаємо, що такий підхід не надто ефективний. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам з’ясувати, як навчитися правильно привчати дітей до праці.

  • Які існують типи кар’єрного зростання фахівця

    21 червня 2022 444

    Коли говоримо про кар’єрне зростання, більшість людей знають чи чули лише про вертикальний чи горизонтальний тип кар’єри. Але це всього лиш найвідоміший розподіл, який можна означити так: за вектором кар’єрного росту. І цей список буде далеко неповним.

  • Дрес-код і робота: як змусити свій одяг «попрацювати» на ваше кар’єрне зростання?

    20 червня 2022 409

    Якщо ви одягаєтеся «так собі», будьте готові до того, що колеги та начальство так само сприйматимуть вас. Так уже повелося в нашому суспільстві, що зустрічають по одягу. Портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує розглянути, як змусити свій одяг «попрацювати» на вашу кар’єру.

  • Як поводитися з токсичним керівником

    18 червня 2022 1108

    Якщо ви потрапили в компанію з токсичним керівником чи керівництвом, читайте цю статтю на Jobs.ua, щоб відшукати способи вирішення цієї проблеми.

  • Які поради можна дати програмістам-початківцям?

    17 червня 2022 351

    Портал з працевлаштування Jobs.ua вирішив поділитися зі своїми читачами, які поради можна дати програмістам-початківцям.

← CtrlCtrl →
20 з 502

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору