RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации
  3. Ваше здоровье

Публикации "Ваше здоровье"

Страница 5 из 43

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Про роботу за клавіатурою та біль в спині: як вирішити цю проблему

    24 сентября 2021 424

    Скажімо так – вирішити це питання раз і назавжди. Або, як мінімум, мінімізувати шкоду від роботи за клавіатурою. Як? Дізнайтеся в матеріалі від Jobs.ua.

  • Як можна змінитися за 100 днів (3 частина)

    17 сентября 2021 526

    І на завершення міні-циклу статей, як можна змінити себе за сто днів – загальні рекомендації і поради від Jobs.ua, як грамотно підійти до цієї нескладної програми тренувань.

  • Як можна змінитися за сто днів (частина 2)

    15 сентября 2021 604

    Серед найдієвіших порад на всі випадки життя, безперечно, можна обрати ось цю: «Якщо не знаєте, чим зайнятися – займіться собою». Jobs.ua, продовжуючи тему попередньої статті, розповідає, як за допомогою нескладної програми тренувань подолати нелегкий період зміни сезонів.

  • Як можна змінитися за сто днів (частина 1)

    13 сентября 2021 656

    До вашої уваги – стоденна програма фізичних навантажень, щоб без значних душевних втрат пройти нелегкий період зміни сезонів. "Зима близько", пам'ятаєте девіз Старків?

  • Як режим роботи пов’язаний із здоров’ям зубів, та методи профілактики

    30 августа 2021 366

    Зуби айтішника та клінчери – що це за терміни і як вони пов’язані із графіком роботи? Пропонуємо вам з’ясувати це разом із Jobs.ua, а також дізнатися про методи профілактики зубів ротової порожнини, особливо якщо ви маєте ненормований графік роботи або ж працюєте вночі.

  • Синдром вигорання на роботі

    1 августа 2021 458

    Синдром вигорання багатьма психологами визнано проблемою двадцять першого століття. Декілька порад від Jobs.ua, як бути ефективним.

  • Компанії втрачають мільйони через недосип співробітників

    25 июля 2021 307

    Гарвардська медична школа вияснила, що треть американців не досипають вночі, через що компанії втрачають мільйони. Добре, що й в Україні роботодавці потроху визнають актуальність цієї проблеми й інвестують в спеціальні тренінги.

  • Здоровий сон – запорука хорошого настрою і продуктивності на роботі

    16 июля 2021 508

    В світі приблизно кожна п’ята людина жаліється на якість свого сну. Безперечно, з вами теж траплялися безсонні ночі, коли вранці прокидаєшся розбитим і пригніченим, а роботу потрібно йти робити, бо ж куди дінешся? Тому давайте поговоримо в цій статті, як покращити якість свого сну.

  • Про ментальне здоров’я і деякі ліки для нього

    13 июля 2021 593

    Повна назва статті мала б звучати так: «Про ментальне здоров’я і деякі ліки для нашого розуму, вимученого шаленим темпом життя». І мова не про пігулки, а про ті цілющі моменти, які нам дарує саме життя.

  • Духовне просвітлення як засіб зняти стрес: досвід відомих мільярдерів

    9 июля 2021 441

    Мозок таких людей працює на високих оборотах, і час від часу йому потрібне своєрідне перезавантаження. Та й нам усім воно іноді потрібне, щоб долати щоденний стрес на роботі.


← CtrlCtrl →
5 из 43

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх