RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Работодателю"

Страница 14 из 168

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Позитивна та негативна мотивація на роботі: що краще працює?

    12 апреля 2021 1534

    Саме ці два типу мотивації, здебільше визнають та застосовують роботодавці світу

  • Які якості притаманні відповідальному працівнику?

    29 марта 2021 955

    Якби у вас був вибір, якого працівника найняти – кому б ви надали перевагу? Відповідальному та сумлінному, але оплата його послуг також була б пристойна (а як інакше?), чи менш відповідальному і старанному, але який працював би за меншу зарплату?

  • Чи має значення посмішка під час роботи?

    10 марта 2021 1309

    Доказаним вченими фактом, є здатність зовнішнього задоволення та позитивного настрою людини, викликати відповідну симпатію та інтерес до себе в оточуючих

  • Емоційне вигорання працівників – як роботодавцям боротися з цим негативним явищем?

    4 марта 2021 991

    З цим негативним синдромом стикається все більше людей. Як роботодавцю чинити в такій ситуації? Чи може він ефективно протидіяти емоційному вигоранню своїх підлеглих?

  • Люди ривка: як з ними працювати

    19 февраля 2021 463

    Начальники досить часто плутають таких людей з ледарями, які не вміють і не хочуть працювати. У випадку людей ривка – вони люблять і вміють працювати, тільки по-своєму. Але тут постає одна проблема. Як відрізнити людину ривка від нероби?

  • Як зміниться дизайн офісів після пандемії коронавірусу

    17 февраля 2021 431

    Пандемія COVID-19 змінила наш світ, усвідомлюємо ми це ні. Зміни торкнулися усіх сфер нашого життя. Не обминули вони питання організації робочого простору.

  • Як надихати творчу команду, якщо ви її лідер

    8 февраля 2021 482

    Що робити, коли «горить» важливий проект, а то й декілька, а в творчої команди сіли батарейки? Jobs.ua підготував для вас кілька корисних порад.

  • Чому не варто недооцінювати працівників, яким за п’ятдесят

    5 февраля 2021 880

    У людей старшого віку на ринку праці є серйозні конкуренти – міленіали, діти цифрової епохи, які цінують практичні навички і креативність значно більше, ніж дипломи вузів. Але працівники, яким за п’ятдесят, все ж мають декілька серйозних переваг перед своїми молодими колегами, тому не варто їх недооцінювати.

  • Співробітник припустився серйозної помилки – як бути роботодавцю?

    13 января 2021 701

    Напружені сімейні відносини, хронічна втома чи безсоння, інші проблеми із здоров’ям – будь-що з вищепереліченого може стати причиною того, що ваш співробітник може припуститися серйозної помилки на робочому місці. Причому, цей працівник може бути доволі компетентним, високоорганізованим та сумлінним професіоналом, який відпрацював у вашій компанії не один десяток років.

  • Як заохочувати працівників, щоб не втратити цінні кадри

    11 января 2021 1115

    Буває так, що корпорації обіцяють заохочення своїм співробітникам, а потім забувають про це. Так виникає криза довіри до керівництва, яка, зокрема, має досить печальний результат – цінні кадри покидають компанію.


← CtrlCtrl →
14 из 168

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх