RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Работодателю"

Страница 12 из 168

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Електронні цікавинки для офісу на основі Raspberry Pi

    16 августа 2021 377

    Осучаснити робоче місце в офісі – та й сам офіс – допоможуть електронні пристрої на основі мікрокомп’ютера Raspberry Pi. Його можна придбати за кілька десятків доларів, а на його базі виготовити електронні пристрої, які привнесуть щось нове в атмосферу вашого офісу. Давайте розглянемо разом з Jobs.ua, які пристрої маються на увазі.

  • Як змусити співробітників обмінюватися досвідом

    14 августа 2021 643

    Змусити співробітників ділитися знаннями насильно, як і отримувати від когось знання, неможливо, а ось вирощувати подібну культуру професійного обміну досвідом можна і навіть потрібно. Для роботодавця це комплексне управління знаннями колективу, і він повинен вміло управляти цим ресурсом.

  • Плюси мобільних технологій в навчанні

    26 июля 2021 497

    Ми всі не випускаємо мобільні телефони з рук. То чому б не використати їх у власному навчанні і особистісному зростанні, правильно? Давайте разом з Jobs.ua розглянемо це питання детальніше.

  • Від яких співробітників необхідно позбавлятися

    25 июля 2021 532

    За думкою керівників та роботодавців існують певні категорії робітників, від яких потрібно позбавлятися в першу чергу. Хто підпадає під ці категорії? Розбираємось сьогодні на Jobs.ua.

  • Скорочений робочий тиждень – це можливо!

    14 июля 2021 454

    Ісландці люблять здивувати. П’ять років тому вони сенсаційно перемогли збірну Англії на Євро-2016, а тепер вони заявляють, що їхній масштабний експеримент зі скороченим робочим тижнем завершився «небувалим успіхом». В чому полягала суть експерименту, які його результати – читайте разом з Jobs.ua.

  • Процес рекрутингу в компаніях

    10 июля 2021 1663

    Важливо, щоб рекрутер завжди був присутній на кожному з етапів співбесіди, та знайома людина, що допоможе вести співбесіду та підкаже наразі виникнення складних ситуацій.



  • Як адаптувати нового співробітника

    3 июля 2021 732

    Ви найняли на роботу нового співробітника і хочете, щоб він швидше втягнувся в роботу та почав одразу приносити ефективні результати. Перші дні й навіть тижні роботи на новому місці той ще стрес. Щоб це відбувалось швидше, допоможіть йому адаптуватися в колективі.

  • Непотизм: що це та які його наслідки для бізнесу й працівників

    24 июня 2021 1362

    Про історію появи непотизму, які його наслідки для бізнесу та працівників, відомі приклади з історії – читайте в цій статті.

  • Як будувати робочі відносини після підвищення

    22 июня 2021 1081

    Коли в компанії змінюється керівник, підлеглі досить гостро сприймають ці зміни, бо до нового завжди звикаєш досить довго. Саме тому на початку, вам необхідно вирішити декілька найперших завдань: побудувати нові відносини зі своїми підлеглими, в минулому колегами; утворити дружній, надійний колектив для комфортної подальшої роботи.

  • Запеклі ботани – хто вони і в чому їхня особливість

    21 июня 2021 559

    Практично всі найбагатші люди Сполучених Штатів – запеклі ботани. Цукенберг, Гейтс, Маск і Безос – цих мільярдерів знає весь світ. Вони успішні, надзвичайно розумні та інноваційні. І поряд з тим – ботани.


← CtrlCtrl →
12 из 168

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх