RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Работодателю"

Страница 11 из 168

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Як утримати на роботі співробітників-мілленіалів

    14 ноября 2021 374

    Як організувати комфортні умови роботи для міленіалів? 

  • Принципи створення сильної команди

    8 ноября 2021 413

    Якщо ви хочете, щоб ваша команда працювала злагоджено, а ризик появи конфліктних ситуацій був зведений до мінімуму, прислухайтеся до порад, викладених в цій статті.

  • Рівень щастя співробітників на робочому місці

    17 октября 2021 342

    Як підвищити рівень щастя співробітників на робочому місці.

  • Молодь і фермерська робота – як зацікавити перших другим?

    8 октября 2021 452

    Давайте на прикладі французьких фермерів розглянемо разом із Jobs.ua, як вони намагаються зацікавити молодь своєю благородною працею.

  • Як мотивувати співробітників на дистанції

    2 октября 2021 327

    Cпробуємо відшукати методи контролю та мотивації робочого колективу на дистанційній роботі, щоб ефективно будувати свій процес керівництва.


  • Як складати план професійного розвитку працівника

    5 сентября 2021 1241

    Щоб уникнути передчасний перебіг кадрів в компанії, роботодавцю необхідно підготувати під робітників кожного напрямку, розряду, а іноді, навіть індивідуальний, план професійного розвитку співробітника.

  • Організація креативного офісу за концепцією «третього місця»

    3 сентября 2021 436

    Концепцію «третього місця» придумав і обґрунтував американський соціолог Рей Ольденбург, який досліджував соціологію міст (зокрема, як живуть і взаємодіють між собою люди у мегаполісах). За таким принципом можна організувати креативний офіс, який не підпорядковується загальним правилам організації робочого середовища.

  • Збільшуємо рівень задоволеності співробітників

    29 августа 2021 444

    Загалом, не більше 15% робітників справді задоволені та люблять свою роботу. Будь-якому роботодавцю хотілося б, щоб процент незадовільних був нижчий.

  • Як підприємливі американці на дистанційці заробляють в рази більше

    23 августа 2021 527

    Підприємливі і кмітливі американці, які перейшли на віддалену роботу, примудряються суміщати кілька робіт одночасно, через що їхні прибутки значно виросли. А чому б і не поєднувати дві роботи, якщо є така можливість? Про переваги такої діяльності, її вигоди і деякі лайфхаки – дізнайтеся разом із Jobs.ua.

  • Як перевести команду на віддалену роботу

    18 августа 2021 304

    Під час жорсткого карантину деякі компанії частково, а деякі повністю дотримувались віддаленої роботи. І це допомогло продовжувати підтримувати малий та великий бізнес на плаву. На сьогоднішній день МОЗ продовжує прогнозувати осінній спалах захворюваності та повернення карантинних умов. А це значить, що проблема переводу команди керівником на дистанційну роботу в будь-який момент актуальна.


← CtrlCtrl →
11 из 168

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх