UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Роботодавцю"

Сторінка 14 з 168

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Позитивна та негативна мотивація на роботі: що краще працює?

    12 квітня 2021 1499

    Саме ці два типу мотивації, здебільше визнають та застосовують роботодавці світу

  • Які якості притаманні відповідальному працівнику?

    29 березня 2021 948

    Якби у вас був вибір, якого працівника найняти – кому б ви надали перевагу? Відповідальному та сумлінному, але оплата його послуг також була б пристойна (а як інакше?), чи менш відповідальному і старанному, але який працював би за меншу зарплату?

  • Чи має значення посмішка під час роботи?

    10 березня 2021 1300

    Доказаним вченими фактом, є здатність зовнішнього задоволення та позитивного настрою людини, викликати відповідну симпатію та інтерес до себе в оточуючих

  • Емоційне вигорання працівників – як роботодавцям боротися з цим негативним явищем?

    4 березня 2021 980

    З цим негативним синдромом стикається все більше людей. Як роботодавцю чинити в такій ситуації? Чи може він ефективно протидіяти емоційному вигоранню своїх підлеглих?

  • Люди ривка: як з ними працювати

    19 лютого 2021 459

    Начальники досить часто плутають таких людей з ледарями, які не вміють і не хочуть працювати. У випадку людей ривка – вони люблять і вміють працювати, тільки по-своєму. Але тут постає одна проблема. Як відрізнити людину ривка від нероби?

  • Як зміниться дизайн офісів після пандемії коронавірусу

    17 лютого 2021 430

    Пандемія COVID-19 змінила наш світ, усвідомлюємо ми це ні. Зміни торкнулися усіх сфер нашого життя. Не обминули вони питання організації робочого простору.

  • Як надихати творчу команду, якщо ви її лідер

    8 лютого 2021 479

    Що робити, коли «горить» важливий проект, а то й декілька, а в творчої команди сіли батарейки? Jobs.ua підготував для вас кілька корисних порад.

  • Чому не варто недооцінювати працівників, яким за п’ятдесят

    5 лютого 2021 872

    У людей старшого віку на ринку праці є серйозні конкуренти – міленіали, діти цифрової епохи, які цінують практичні навички і креативність значно більше, ніж дипломи вузів. Але працівники, яким за п’ятдесят, все ж мають декілька серйозних переваг перед своїми молодими колегами, тому не варто їх недооцінювати.

  • Співробітник припустився серйозної помилки – як бути роботодавцю?

    13 січня 2021 691

    Напружені сімейні відносини, хронічна втома чи безсоння, інші проблеми із здоров’ям – будь-що з вищепереліченого може стати причиною того, що ваш співробітник може припуститися серйозної помилки на робочому місці. Причому, цей працівник може бути доволі компетентним, високоорганізованим та сумлінним професіоналом, який відпрацював у вашій компанії не один десяток років.

  • Як заохочувати працівників, щоб не втратити цінні кадри

    11 січня 2021 1107

    Буває так, що корпорації обіцяють заохочення своїм співробітникам, а потім забувають про це. Так виникає криза довіри до керівництва, яка, зокрема, має досить печальний результат – цінні кадри покидають компанію.


← CtrlCtrl →
14 з 168

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору