UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Все про роботу"

Сторінка 16 з 501

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Ментор, коуч, наставник: у чому різниця?

    27 серпня 2022 350

    Ментор, коуч, наставник - зовсім нові професії у сфері викладання та консультування. Вони мають спільні риси, однак різняться на практиці підходами та методами впливу.

  • Професія стендапер, або феномен українського стендапу під час війни

    26 серпня 2022 1292

    До повномасштабного вторгнення рф український стендап не був настільки популярним, як у це найгірше літо за всю історію незалежності України. Розбираємо разом із Jobs.ua феномен українського стендапу під час війни, і чому зараз стати коміком – це не просто про улюблене хобі, а й непоганий заробіток в наш час.

  • Як досягати успіху, докладаючи менше зусиль

    25 серпня 2022 420

    Здавалося б, формула успіху проста: чим більше зусиль докладеш, тим швидше дійдеш до фінішу. І в результаті таких дещо хибних висновків людина намагається зробити багато завдань, працює і викладається на вихідних, але бажаного результату немає. І тут виникає питання – як досягти омріяного успіху, докладаючи менше зусиль? Давайте помізкуємо над цим.

  • Як підвищувати власну цінність на ринку праці?

    17 серпня 2022 447

    Головним завданням для здобувача залишається змагатися за власну увагу та постійно працювати над собою, щоб мати вагому цінність на ринку праці.

  • Чому професіоналів не беруть на роботу

    16 серпня 2022 409

    Наш світ наповнений парадоксами, і один з них такий: якщо ви супер професіонал, вас можуть не взяти на роботу… саме через це. Ніби нелогічно звучить, чи не так? І все ж спробуємо розібратися, чому висококваліфікованим фахівцям деякі роботодавці запросто можуть відмовити.

  • Топ-3 романів української класики для обговорення в корпоративному читацькому клубі

    15 серпня 2022 303

    Портал з працевлаштування Jobs.ua нещодавно публікував поради, як вдосконалювати свою українську, а в цій статті давайте познайомимося із знаковою трійцею романів українських авторів, які давно стали класикою.

  • Що відбувається з людиною на фізіологічному рівні, якщо вона працює на нестерпній роботі?

    13 серпня 2022 289

    Це неприємна тема, але її варто проговорити. Тим паче, якщо подібні симптоми працівник зауважує за собою, але не в змозі усвідомити першопричину.

  • Як протистояти цькуванню від колег на робочому місці?

    12 серпня 2022 455

    Іноді невинні жарти колег переростають в справжній аб’юз, особливо коли ви бачитеся агресору в ролі зручної жертви, на кого можна вилити роздратування і негатив від роботи. Як протистояти цьому? Чи просто взяти та й звільнитися?

  • Що таке ефект Даннінга-Крюгера на роботі?

    11 серпня 2022 1098

    Зауважували, як стороння людина применшує свої знання і досягнення, будучи при цьому висококласним спеціалістом? Або ж навпаки – хтось вихваляється своїми значно перебільшеними здобутками, хоча ви добре знаєте, що це некомпетентна людина. Якщо ви знайомі з такими випадками, це означає, що ви вживу могли поспостерігати за цікавим явищем, який отримав назву «ефект Даннінга-Крюгера».

  • Ознаки того, що у вас вийде відкрити власний бізнес

    9 серпня 2022 454

    Напевно не знайдеться такої людини, яка б не мріяла відкрити власний бізнес і перестати працювати на «дядька». Але якими навичками повинна володіти людина, яка хоче відкрити власну справу? А які навички можна розвинути? Давайте дізнаємося.


← CtrlCtrl →
16 з 501

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору