RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Работодателю"

Страница 19 из 168

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • "Працевлаштуватися по-новому" та де в Україні найбільша середня з/п

    6 декабря 2019 416

    Щодо українських зарплат, нагадаємо, що з початку прийдешнього року збільшиться розмір «мінімалки»

  • Як навчати новачка

    2 декабря 2019 566

    Новачок на робочому місці потребує більшої уваги зі сторони менеджерів з персоналу, керівника відділу та більш кваліфікованих співробітників. Перші дні та тижні для нового спеціаліста в компанії дуже важливі: він дізнається про правила, традиції колективу, а також про свої прямі обов’язки. Інколи керівникам доводиться навчати новачка, який працює перші дні. Часто це завдання закріплено за конкретним робітником чи керівником в компанії, який наглядає на цей період за новачком. В цій статті знайдете відповіді на питання: «З чого почати навчання нового співробітника в компанії?» та «Як вірно побудувати навчання новачка?».

  • Як перевернути пошук співробітника в конкурс на бажану вакансію

    1 декабря 2019 505

    Бажання кожного менеджера з персоналу - завжди бачити чергу талановитих здобувачів біля входу компанії. Але пошук робочого персоналу - це цілий складний процес, який потребує справжніх зусиль, щоб заманити черги кваліфікованих спеціалістів. Чим більше залучити здобувачів на пошук спеціаліста за вакансією, тим точніше можна підібрати робітника, який буде максимально точно відповідати потребам компанії. Саме тому перед HR-ом стоїть завдання створити конкурс пошуку серед пошуковців. Читайте у статті далі, як це зробити.

  • Чому спеціалісти не йдуть далі випробувального терміну

    30 ноября 2019 575

    Випробувальний термін - важливий етап працевлаштування, який вирішує долю спеціалістів. Це гарна можливість як для роботодавця, так і для здобувача дізнатися на скільки підходять вони один одному. Саме тому не всі спеціалісти проходять випробувальний термін та працевлаштовуються. Але що справді заважає їм пройти повністю випробувальний термін, та що стає причиною відмови від вакансії? На це питання нам допомогли дати відповідь історії про власний досвід HR-ів.

  • По результатах співбесіди

    25 ноября 2019 597

    Тільки відбулась співбесіда із бажаним здобувачем чи пройшла низка співбесід із заявленими кандидатами. Що роботодавцю слід робити далі?

  • Як створити ефективну систему пошуку персоналу?

    24 ноября 2019 457

    Менеджер з персоналу часто зіткається з труднощами пошуку спеціалістів, коли горять всі терміни. Спеціаліст в компанію необхідний у найближчий час, а гідних кандидатів хоч удень зі свічкою шукай. Щоб не потрапляти в подібні ситуації, або потрапивши легко та швидко вміти з них вийти, менеджерам з персоналу необхідно розробити власну систему пошуку, яка стане ефективною в такі моменти. Вона допоможе перевірити чи все було зроблено, щоб обминути подібну ситуацію зі сторони HR-ра.

  • Процес делегування повноважень: основні помилки

    14 ноября 2019 1435

    Кожен член колективу має розуміти, що йому довіряють як спеціалісту й очікують від нього конкретний результат.

  • Світові методики проведення співбесіди

    12 ноября 2019 1537

    Співбесіда чи інтерв’ю - серйозний етап підбору спеціаліста в компанію. До нього HR готується досить ретельно: відбирає відповідних вакансії претендентів, вивчає їх професійний досвід, готує сценарій ділової зустрічі. Загалом інтерв’ю проводиться у вільній формі та тільки менеджер з персоналу формує його сценарій. Дуже часто HR-ри запозичують важливі елементи та методи проведення співбесіди з досвіду колег інших країн. Саме про світові методики проведення співбесід сьогодні й піде розмова.

  • Корпоративний відпочинок: способи проведення вихідних с колегами по роботі

    5 ноября 2019 1235

    Дослідники, свого часу, виявили, що брак таких комунікацій між людьми, які займаються загальною справою призводить до зниження продуктивності у роботі та загрожує колективам чималими проблемами

  • Офісний дресс-код для жінок: вибір одягу на кожен день

    31 октября 2019 1593

    Загалом у світі, за основу такого спеціального одягу, було взято класичний англійський костюм для прекрасної статі, який мав жакет та пряму спідницю, довжина якою мала сягати рівня «нижче колін»


← CtrlCtrl →
19 из 168

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх