RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Работодателю"

Страница 22 из 168

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Як створити ефективну вакансію

    4 августа 2019 646

    Багато хто з пошуковців вважають, що найскладніше всього скласти ефективне резюме, щоб воно сподобалось роботодавцю, зацікавило його та вплинуло на рішення запросити спеціаліста на співбесіду. Але кожний роботодавець може оскаржити це рішення, бо, насправді, створити ефективну вакансію - вміння, яке вимагає не меньших зусиль та здібностей.

  • "Ніколи та нізащо": кого, не візмуть на роботу

    30 июля 2019 473

    Звичайно, на двері покажуть тим, хто буде спійманий на брехні або надає приводи сумніватися у тому, що він розповідає

  • Щасливий спеціаліст в комапнії. Який він?

    29 июля 2019 238

    Будь-який керівник чи директор компанії бажає бачити кожного спеціаліста свого підпримства щасливим та натхненним на професійну діяльність. Ті керівники, хто має довгий досвід роботи, знає формулу щасливого спеціаліста та намагається користуватися нею кожного дня, щоб налагодити дружню робочу атмосферу компанії та зробити перебування кожного спеціаліста на робочому місці приємним. jobs.ua зі слів досвідчених роботодавців намагались дізнатися, хто такий та який це «щасливий спеціаліст в компанії».

  • Майже гамлетівське питання: змінювати чи не змінювати?

    26 июля 2019 347

    У світі існує два типи працівників. Й, у той момент, коли одним з них краще будувати професійну кар’єру, залишаючись з одним роботодавцем, інші спрямовані на регулярний пошук «кращого».

  • Кого не можна брати на роботу

    25 июля 2019 496

    Процес відбору робочого персоналу важливе але досить індивідуальне питання, яке залежить в більшості від потреб компанії та работодавця. Тимпаче, результати будь-якої співбесіди залежать й від здобувача. Саме він має змогу покорити серце роботодавця завдяки своїм професійним та комунікативним здібностям. Але є окремі типи здобувачів, яких роботодавці уникають. Читайте статтю далі, щоб дізнатися, хто вони такі та чому їх не можна брати на роботу.

  • Нові зарплати українським вчителям

    12 июля 2019 274

    Міністерство освіти і науки пропонує календарний план щодо виконання тих положень про зміну оплати вчительської праці, що містить в собі закон «Про освіту».

  • В Україні триває тенденція до зниження рівня безробіття

    25 июня 2019 405

    Дана статистика була складена по всіх регіонах країни, за винятком зони відчуження навколо ЧАЕС то тимчасово окупованих територій Донецької й Луганської областей та півострова Крим.

  • Як впізнати хорошого працівника

    23 июня 2019 584

    Ви розпочали пошуки здобувачів на вакантне місце або взяли на роботу стажера, але не знаєте чи хороший це працівник. Це ви зможете дізнатися або на співбесіді, або на випробувальному терміні по тому, на скільки кваліфіковано спеціаліст буде виконувати свою роботу. Але психологи також наголошують й на тому, що впізнати хорошого працівника можна й по тому, що він каже у щоденному спілкуванні та виконуючи ту чи іншу роботу. Ця стаття допоможе вам розпізнати гарного робітника для спільної співпраці.

  • Нематериальная мотивация для сотрудников

    21 июня 2019 527

    Сама по себе, нематериальная мотивация предполагает создание определенных внутренних мотивов у персонала, которые напрямую не связаны с материальным вознаграждением, но стимулируют последних к более эффективной работе

  • Що дратує ваших співробітників?

    18 июня 2019 281

    Робота в компанії вимагає від кожного члена колективу дотримання певних моральних та етичних норм. Але кожного дня ми намагаємося вирішувати низку проблем, взаємодіяти з іншими робітниками, тому цілком можливо, що в вашому особистому просторі у вас з’являються певні причини, які можуть вас дратувати. jobs.ua спеціально для своїх читачів підібрала найбільш розповсюджені причини, за якими ваші колеги по роботі або ви, можуть відчувати себе збентежено чи дратівливо. Цікаво? Читайте далі у статті.


← CtrlCtrl →
22 из 168

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх