RUUA
Ваш аккаунт не активирован. Проверьте почту. 
  1. Работа в Украине
  2. Публикации

Публикации "Работодателю"

Страница 21 из 168

«Публикации» — в этом разделе, вы сможете найти, всегда свежую и актуальную информацию о рынке труда в Украине. Узнать последние новости, касающиеся трудоустройства. Найти полезные публикации о работе, советы от специалистов сферы трудоустройства и прочитать свежие новости от наших партнеров.

  • Адаптація персоналу в колективі

    16 сентября 2019 1347

    Помилки у такому процесі або неуважність до виникаючих в колективі проблем чи непорозумінь з боку керівництва, легко призведе до збоїв, низької якості роботи та втрати перспективних співробітників

  • Причини звільнення співробітників

    16 сентября 2019 846

    Тож, причини чому люди звільняються з роботи, фактично дві, й виникаючи позапланово. Вони обидві здатні нанести суттєву шкоду нормальному розвитку бізнесу.

  • Як правильно поставити KPI співробітникам

    11 сентября 2019 730

    При всій, «простоті» питання, справжні професіонали з керування людськими ресурсами, відмічають важливість правильного встановлення KPI співробітникам та контролю за його виконанням.

  • Способи нестандартного пошуку кандидатів

    10 сентября 2019 534

    Останнім часом, до цього їх спонукає й проблема відтоку кадрів, з вітчизняного ринку праці до європейських «солодощів», яка збільшується щорічно.

  • Як залучити більше здобувачів на вакансію

    9 сентября 2019 590

    Підбір здобувачів в компанію - одне з основних завдань менеджерів з персоналу. Вони здійснюють відбір найвідповідніших спеціалістів із загальної кількості відгуків на вакансію. Головне, утворити такі умови, щоб відгуків здобувачів було якомога багато для відбору найбільш відповідних вашій вакансії спеціалістів.

  • Популярні спеціальності: сьогодні та роком раніше

    30 августа 2019 589

    Робітничі спеціальності, сьогодні, пропонують реальну середню зарплатню не більш ніж 14 400 гривень на місяць

  • Про ефективний та неефективний фріланс

    29 августа 2019 581

    Найбільш високі результати демонстрували ті фрілансери, які мали змогу обирати де їм працювати, та періодично робили свої справи то вдома, а то й на «закріпленому» за ними робочому місці.

  • Популярні напрямки розвитку світового ринку праці

    14 августа 2019 510

    У цей самий час, світовий ринок праці рухає розвиток у досить цікавих напрямках, визнаних прогресивними тенденціями на поточний рік.

  • Як не втратити кандидата на вакансію

    13 августа 2019 380

    Співбесіда - ділова зустріч, на якій роботодавець підбирає відповідного спеціаліста в компанію. Це досить відповідальна справа, бо за одну зустріч роботодавцю необхідно познайомитись зі здобувачем, як з людиною, оцінити його професійні здібності, дізнатися про головні якості. Тим паче, що на день роботодавець проводить таких співбесід досить багато та одразу сформувати якесь ставлення до пошуковця. Якщо вам сподобався спеціаліст на співбесіді та ви відчуваєте, що ця людина підходить на посаду в вашій компанії, то тримайте її обома руками та дайте їй зрозуміти, що ви цілком зацікавлені нею.

  • Яким здобувачам краще відмовити в вакансії?

    7 августа 2019 504

    Головне завдання роботодавця, який займається пошуком кандидата на вакансію - підібрати відповідного вимогам спеціаліста. Цілком зрозуміло, що при цьому роботодавець намагаєть вибрати найкрощого претендента на цю посаду за наявними уміннями та навичками. Кожен роботодавець має свій перелік вимог до спеціалістів. Він сам може вирішувати, яким здобувачам краще відмовити в вакансії по результатам співбесіди. Саме вони сформували наступний перелік ненадійних спеціалістів, про яких піде мова в цій статті, і не рекомендують брати їх в підлеглі.


← CtrlCtrl →
21 из 168

Ищете работу?

Ищете персонал?

Часто ищут

↑ Наверх