UARU
Ваш акаунт не активовано. Перевірте пошту. 
  1. Робота в Україні
  2. Публікації

Публікації "Шукачу"

Сторінка 6 з 202

«Публікації» — в цьому розділі, ви зможете знайти, завжди свіжу й актуальну інформацію про ринок праці в Україні. Дізнатися останні новини, що стосуються працевлаштування. Знайти корисні публікації про роботу, поради від фахівців сфери працевлаштування та прочитати свіжі новини від наших партнерів.

  • Корисні поради для написання резюме під час війни

    10 травня 2022 629

    Jobs.ua вирішив нагадати здобувач корисні поради для написання резюме під час війни та подбати про свою ефективну конкурентну презентацію.

  • Особливості релокейту до Іспанії: переваги та недоліки

    9 травня 2022 637

    В даній публікації портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує вам розглянути основні моменти, які стосуються релокейту в одну з найпівденніших країн Європи – прекрасної та спекотної Іспанії.

  • Поради: як шукати роботу під час війни

    5 травня 2022 347

    Jobs.ua пропонує розглянути головні аспекти пошуку роботи під час війни, а також надасть купу слушних порад, що треба зробити перед початком пошуку нової роботи в цей період.

  • Що таке релокейт і чи готові ви до нього?

    3 травня 2022 422

    Релокейт – це зміна місця проживання. Але як збагнути, наскільки вам це потрібно? І взагалі – чи готові ви до нього? Адже в реальності все може виявитися не так безхмарно, як ви собі уявляли.

  • Що таке характеристика з місця роботи та навіщо потрібна

    30 квітня 2022 2653

    Jobs.ua пропонує докладніше розглянути особливості документу та навчитися складати його на всі випадки життя.

  • Дії роботодавця у разі евакуації робітника за кордон

    26 квітня 2022 553

    Jobs.ua відповідає на питання про те, як змінюються відносини “роботодавець-робітник”, який отримав статус біженця в іншій країні через воєнні дії.

  • Пошук роботи під час війни – на що звернути увагу?

    21 квітня 2022 487

    Війна так чи інакше зачепила всі сфери нашого життя. Чимало українців втратили роботу, успішну кар’єру, декому доводиться змінювати навіть сферу діяльності, щоб мати хоча б якесь джерело доходу. Питання фінансової безпеки хвилює зараз багатьох, тому до пошуку роботи під час війни слід поставитися з усією відповідальністю. Давайте з’ясуємо, на що звертати увагу під час пошуку роботи.

  • Вчимося правильно пояснювати відсутність досвіду роботи

    17 квітня 2022 947

    Розділ досвіду роботи повинен бути заповнений в будь-якому разі, навіть, якщо ви справді до цього не працювали, мали незначний досвід роботи або знаходились в довгостроковій відпустці.

  • Офіс зруйновано, документи втрачені – що робити?

    11 квітня 2022 419

    На жаль, і така ситуація може трапитися. Офіс розташовувався в районі міста, куди влучив снаряд, і тепер його не існує, як і будинку, який снаряд окупантів теж зруйнував. Що робити в такій ситуації, коли первинні документи втрачені? Давайте з’ясуємо.

  • Бізнес-інкубатори в Польщі для ІТ-фахівців з України: переваги та недоліки

    28 березня 2022 439

    Воєнні дії призвели до того, що чимало українських ІТ-спеціалістів переїхали до Польщі. Наші друзі поляки пішли назустріч вимушеним переселенцям та спростили своє законодавство для охочих працювати і проживати в їхній країні. В цій статті портал з працевлаштування Jobs.ua пропонує з’ясувати, що таке бізнес-інкубатори в Польщі та які переваги та недоліки їм властиві.

← CtrlCtrl →
6 з 202

Шукаєте роботу?

Шукаєте персонал?

Часто шукають

↑ Вгору